Gerçek Walter White
80+ Bronze
Dahası
güzel rehber,eline sağlık.
bende de bx500 var . Sonuçlar böyle çıktı mı ama saçma değil mi ? (Okuma Yazma hızı)Ben yaklaşık 7-8 aydır BX500 kullanıyorum. Performansından çok memnunum.
Bilgisayarı neredeyse hiç kapatmıyorum, 3 monitörde sürekli bir şeyler açık, SSD sürekli faal.
Bir kez olsun beni pişman etmedi. SSD tavsiyelerinde de sürekli öneririm. Gerçekten iyi bir ürün.
Bugün başka bir SSD önerme konusu için hız testi yapmıştım. Sonucunu buraya da ekleyeyim.
SSD'nin belirtilen hızları : Okuma : 540 MB/s - Yazma : 500 MB/s
Benim elde ettiğim hız : Okuma : 550 MB/s - Yazma : 473.3 MB/s
Bütün sistem testin yapıldığı SSD'ye kurulu - Diskin %94'ü dolu
Alıntıyı görüntüle
Evet düşmüş benimkide aynı.bende de bx500 var . Sonuçlar böyle çıktı mı ama saçma değil mi ? (Okuma Yazma hızı)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
A400 m2 si asla alınamalı çok yavaş 500-350 vaad ediyor 400-282 veriyor başlangıçtan hwr şeyi kapatsanız dahi en erken 22 saniyede pc açılıyor dc yi açarsanız 30 saniyeyi buluyor kaç kez format attım ama nafile programlarlada alaklı değil sıkıntılı bir ssdGigabyte, Kingston A400 serisi, Sandisk'in diğer serisi, WD ve bunun gibi birkaç SSD daha alınabilir.
A400'ün M.2'si yok, SATA M.2'si var.A400 m2 si asla alınamalı çok yavaş 500-350 vaad ediyor 400-282 veriyor başlangıçtan hwr şeyi kapatsanız dahi en erken 22 saniyede pc açılıyor dc yi açarsanız 30 saniyeyi buluyor kaç kez format attım ama nafile programlarlada alaklı değil sıkıntılı bir ssd
Bende zaten nvme m2 demedim. Sadece m2 dedimA400'ün M.2'si yok, SATA M.2'si var.
Neden?buraya birde patriot brust 240 gb ekleyin
Neden?
1 kişi sorun yaşayınca kronik sorunlu mu oluyor?Çözüldü✓ - Patriot Brust 240 gb SSD Hız Problemi
Arkadaşlar merhaba ssd konularına baktım sayfalarca araştırdım forumda patriot’u herkes övmüş devamlı önermiş merak ettiğim öneren herkes kullandımı ? Varsayımdan yola çıkarak ürün önermek hangi mantığa sığar . Büyük övgüler beklentiler içinde ürünü satın aldım . Bütçemin dışına çıkarak ...forum.donanimarsivi.com
120 gb versiyonundada açılmış konuları gezerseniz 1 kişi olmadığını anlarsınız . Her neyse konuyu kirletmeyeyim mağduriyetten dolayı fazla yükseldim mevzuya galiba iyi forumlar.