Neler Yeni

Sosyal Medya Degisebilir

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bu duruma demek istediğim
Işık yakındır aklı bulanın
Akıl başta olsa herkese yarar
Akıl bulurmus devletin cihanı
Bekleme düzelt artık bu vatanı

(Hiçbir siyasetçiye atıfta bulunulmamıştır)

Son düzenleme:

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN
Haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fakat doğru olanları yazmya çalıştım siyasete karışmadan hiçbir siyasetçinin ismini kullanmadım
Bence yine de bunu ne burda ne de birilerinin yanında konuşmak doğru değil kötü sonuçlar doğurabilir. Bi bakarsın bi anda sana karşı çıkanlar olur olay farklı yerlere gider. Bu ülke böyle yapacak bişey yok. İmkanı olan değiştirir zaten yaşamını

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Bence yine de bunu ne burda ne de birilerinin yanında konuşmak doğru değil kötü sonuçlar doğurabilir. Bi bakarsın bi anda sana karşı çıkanlar olur olay farklı yerlere gider. Bu ülke böyle yapacak bişey yok. İmkanı olan değiştirir zaten yaşamını
Tamam haklisin

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Burada demek istediğim
Işık yakındır aklı bulanın
Akil başta olsa herkese yarar
Akil bulurmus devletin cihanı
Bekleme düzelt artık bu vatanı
(Mısralari İzin Alarak Kullanın)

Kisaca ulkemizin düzelmesi lazım
(Hiçbir siyasetçiye atıfta bulunulmamıştır)
Dolar kuru neden yıllardır düşmüyor biraz düşünün
Neden konsollara telefonlar vergi yağmuruna tutuluyor düşünün
Neden suçsuzlar gazeteciler yatıyor
Neden suçlular adlı koşulla serbest kalıyor
Neden EGİTİM sadece sınav imgesi ?
Neden durmadan her kanalda taciz edildi ,öldürüldü gibi haberlere alıştık
Ülkenin refahına ihtiyaç var inşallah bunun için düzgün temsilci olsa diyelim Atatürkten sonra düzgün siyasetçi KALMADI
Boşuna yıllardır DARBELER Sağ sol kavgası olmadı
BURAYA KADAR OKUDUYSANIZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

"Demokrasi" adamı kalmadı herkes politikacı :). Konuşulucak, gün yüzünde olmayan onca tonla şey var ki dostum. Ama malesef fikir özgürlüğü yok.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Bu ülke artık laik, özgür "adaletli" bir devlet değildir, bu devlet 2008'den bu yana bozulmaya uğramış; bilim, ekonomi, ihracat, demokrasi, adalet, basın ve insan özgürlüğü konuları bakımından büyük kısıtlamalara uğramış ve ülkede ki insanlar artık yaşamayı unutmuş, yaşama hissi kalmamış, ailesine bakamama ve gelecek sıkıntıları gibi bir çok sıkıntının yanında artık ülkede yetişen gençler de gençliğini ve hayatını düzgün yaşayamıyor, 2. hatta 3. derece vatandaş sınıfına düşüyor. Ben burada bütün her şeyi söylersem sıkıntı çıkar ve ben cidden soğuğu sevmem. Bu yüzden gerisi size kalmış...

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
U
Bu ülke artık laik, özgür "adaletli" bir devlet değildir, bu devlet 2008'den bu yana bozulmaya uğramış; bilim, ekonomi, ihracat, demokrasi, adalet, basın ve insan özgürlüğü konuları bakımından büyük kısıtlamalara uğramış ve ülkede ki insanlar artık yaşamayı unutmuş, yaşama hissi kalmamış, ailesine bakamama ve gelecek sıkıntıları gibi bir çok sıkıntının yanında artık ülkede yetişen gençler de gençliğini ve hayatını düzgün yaşayamıyor, 2. hatta 3. derece vatandaş sınıfına düşüyor. Ben burada bütün her şeyi söylersem sıkıntı çıkar ve ben cidden soğuğu sevmem. Bu yüzden gerisi size kalmış...
Bende yazmıştım go to Silivri olmasın diye sildim

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Bence 1938 den beri

Top Bottom