Sosyal Medya Görseli Olarak Sizce Nasıl? Reklam Verilir mi?

Ocak

80+
Reaksiyon skoru
59
Merhaba arkadaşlar,

Canva üzerinden yaptım ve çok mu amatör durdu bilemiyorum. Sizce nasıl? Facebook üzerinden reklam çıksam etkili olur mu?

tsslrrp.png

ne amatörü? Gayet güzel olmuş.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ocak
Merhaba arkadaşlar,

Canva üzerinden yaptım ve çok mu amatör durdu bilemiyorum. Sizce nasıl? Facebook üzerinden reklam çıksam etkili olur mu?

tsslrrp.png
Gayet güzel olmuş hocam hayırlı olsun öneri vermem gerekirse çok fazla renk kullanmışsınız örneğin aşağıdaki yazıların arka plan renkleri fazla çeşitli olmuş ayrıca o yazıların hepsinin tek renk olması daha iyi olur maks 3 renk olmalı

Bunun dışında kuşun ötsün ya da ötmesin cümlesi slogan gibi bence aşağı tarafta olmalı güzel bir cümle olmuş bunun dışında yazı sayısı da azaltılabilir örneğin papağan muhabbet ve tüm kanatlılar yazmasına gerek yok ötsün veya ötmesin cümlesi yeterli zaten tanımlamaya

• Beğen
Reaksiyonlar: Ocak
Değerli yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Aşağıdaki video da tamamen yapay zeka araçları ile yapıldı ve seslendirildi. Sizce nasıl olmuş? :)

"Kuşun ötsün yada ötmesin yine gel" biraz garip olmuş 😀

Aslında ilk başta kuşu ötenlerin sitesi idi ama gel gelelim bu sefer kuşu olmayanlar veya ötmeyenler gelemiyor mu diye tepki aldım o nedenle ne olursan ol gel modunda takılalım dedik.
Ergenliğe girmeyenler gelemiyor yani 😀😀😀

Geri