Neler Yeni

Sosyal Medya İçin Konulan Kurallar

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bence hem gelmiş diyorum
İyikide gelmiş
İnşallah kötü sonuçlar doğurmaz bizim için
Paypal örneğini gösterebiliriz
Uber orneginide gösterebiliriz
Durum kötüye gidersede Türkiye'den çekilebilir şirketler bunlar çok kötü sonuçlar doğurabilir

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bence bu düzenlemeler gerekliydi cumhur başkanı dünkü sözleri biraz üzüntü sinirle söyledi.
Üzüntü ve sinir ona dokununca neden kapankıyor arkadaş sosyal medya.yıllardır toplasan 5 kitap okumamış cahiller muhalefete Atatürke sövüp duruyordu.o zaman neden kısıtlama gelmedi.bizim en büyük sorunumuz bu acı kendine dokunmadığı sürece insanlar bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda.

asidavsan123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
kamil önal
Üzüntü ve sinir ona dokununca neden kapankıyor arkadaş sosyal medya.yıllardır toplasan 5 kitap okumamış cahiller muhalefete Atatürke sövüp duruyordu.o zaman neden kısıtlama gelmedi.bizim en büyük sorunumuz bu acı kendine dokunmadığı sürece insanlar bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda.
Adamın torununa laf edildi bir anlık şeydi onlar zaten kapatmaya cesaret edemez.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Adamın torununa laf edildi bir anlık şeydi onlar zaten kapatmaya cesaret edemez.
Kardeşim adam cumhurbaşkanı bir anlık şeydi ne demek?
Madem küfür edilmiş bulsun küfür edenleri cezalandırsın.
Sosyal medyayı iki küfür yüzünden kapatma kararı aldı.
Şimdi farklı farklı yasalar çıkarıp gündemi meşgul ediyor.

asidavsan123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
kamil önal
Kardeşim adam cumhurbaşkanı bir anlık şeydi ne demek?
Madem küfür edilmiş bulsun küfür edenleri cezalandırsın.
Sosyal medyayı iki küfür yüzünden kapatma kararı aldı.
Şimdi farklı farklı yasalar çıkarıp gündemi meşgul ediyor.
Kardeşim adam tabiikide kapatamaz sadece temsilciler gelecek,küfür linç gibi şeylere ağır yasaklar gelecek.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Sosyal medyaya el atilacaksa önce siyasiler kendi trollerınden başlamalıdır. Sosyal medyada küfür ön planda tutularak eleştirisel olarak insanlarin özgürlüklerininde kısıtlanacağini düşünüyorum hakaret için diyorlar kimisi hahahahah yazisini bile hakaret kabul eder sen bunun önüne ne kadar gecebilirsin ve ne kadar dogru uygulayabilirsin ki.

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Evet sosyal medya için hemen kollar sıvanmış, ama bu istikrarı Adalet, Ekonomi, Eğitim, Uluslar arası ilişkiler ve daha birçok "Sosyal medyadan kat ve kat daha önemli konular" ile ilgili göremiyoruz. Evet o yavrucağa küfür edilmesi ve ailevi değerlere hakaret edilmesi asla kabul edilemez. Ama bunun için gereken kişiye ibretlik bir ceza verilirdi. Aa tabii adaletimiz bu konularda da zayıf.

Mergen

80+ Bronze
Evet sosyal medya için hemen kollar sıvanmış, ama bu istikrarı Adalet, Ekonomi, Eğitim, Uluslar arası ilişkiler ve daha birçok "Sosyal medyadan kat ve kat daha önemli konular" ile ilgili göremiyoruz. Evet o yavrucağa küfür edilmesi ve ailevi değerlere hakaret edilmesi asla kabul edilemez. Ama bunun için gereken kişiye ibretlik bir ceza verilirdi. Aa tabii adaletimiz bu konularda da zayıf.
Hepsi düzelir İnşAllah

Top Bottom