AhmetN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Aynen bu şekilde düşünüyorum, aklım almıyorum şahsen ben Fenerbahçe'liyim bakıyorum çocuğun 100k takipçisi var ve FB kazandığında attığı post şu "Bunlar gol atmadan geçmedi sen de beğenmeden geçme" aşağıyada gol atanların resmi ve ve o gönderi 65k beğeni almış, aklım almıyor ülkemizde gerçekten bu kadar cahil var mı?? Sadece Fenerbahçe de değil Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor hepsinin yüzlerce binlerce fan sayfası var ve neredeyse %90 15 yaş altı yönetiyor. Yaşa lafım yok benim takıntım kazanınca takımı göğe çıkartıyo belki haksız yere kazanmış bile olsa, yenilince 90dk düdükten sonra anında gönderi paylaşıyor "Hoca istifa, sana güvenmiştik, (Başka T.D.) takımın halini gör ve geri gel hocam" ve sonraki gün olsun daha iyi olacağız. Bu futbol eleştirmenliği değil bunun adı beğeni sömürgeliği. Fenerbahçe'den örnek veriyim, yeni hoca gelince takımın birden ligin en iyisi olması bekleniyor ve baskı kuruluyor buna bağlı olarak kulüpte yöneticilerde strese girip onlarca transfer yapıyor sonuç ne? Hiç... Artık bu yönetici - taraftar ayrılmalı. İnanamıyorum ya koskoca yönetici 9-10 yaşındaki sayfa yöneticilerin baskılarına maruz kalıyor yeter artık. Geçen gün baktım Galatasaray'da da durumlar hemen hemen aynı onlarda Fenerbahçeli sayfalar yapmış biz niye yapmayalım havasındalar, Fenerbahçeli sayfalarda Galatasaraylılar yapmış biz eksik mi kalalım diyolar sürü mantığı. Lütfen son bulsun...