Neler Yeni

Sosyal Medyadaki Sümüklü Futbol Cahilleri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Aynen bu şekilde düşünüyorum, aklım almıyorum şahsen ben Fenerbahçe'liyim bakıyorum çocuğun 100k takipçisi var ve FB kazandığında attığı post şu "Bunlar gol atmadan geçmedi sen de beğenmeden geçme" aşağıyada gol atanların resmi ve ve o gönderi 65k beğeni almış, aklım almıyor ülkemizde gerçekten bu kadar cahil var mı?? Sadece Fenerbahçe de değil Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor hepsinin yüzlerce binlerce fan sayfası var ve neredeyse %90 15 yaş altı yönetiyor. Yaşa lafım yok benim takıntım kazanınca takımı göğe çıkartıyo belki haksız yere kazanmış bile olsa, yenilince 90dk düdükten sonra anında gönderi paylaşıyor "Hoca istifa, sana güvenmiştik, (Başka T.D.) takımın halini gör ve geri gel hocam" ve sonraki gün olsun daha iyi olacağız. Bu futbol eleştirmenliği değil bunun adı beğeni sömürgeliği. Fenerbahçe'den örnek veriyim, yeni hoca gelince takımın birden ligin en iyisi olması bekleniyor ve baskı kuruluyor buna bağlı olarak kulüpte yöneticilerde strese girip onlarca transfer yapıyor sonuç ne? Hiç... Artık bu yönetici - taraftar ayrılmalı. İnanamıyorum ya koskoca yönetici 9-10 yaşındaki sayfa yöneticilerin baskılarına maruz kalıyor yeter artık. Geçen gün baktım Galatasaray'da da durumlar hemen hemen aynı onlarda Fenerbahçeli sayfalar yapmış biz niye yapmayalım havasındalar, Fenerbahçeli sayfalarda Galatasaraylılar yapmış biz eksik mi kalalım diyolar sürü mantığı. Lütfen son bulsun...
bencede saçma eğer böyle bir sayfa açıcaksan futbol sokağı gibi tarafsız transfer haberleri sayfası açmak daha mantıklı

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Karagümrük maçını izlememişsin bir teknik direktör başka bir teknik direktöre nasıl ' seninle uğraşıcam' der ne hakkı var, hakeme nasıl 'üslerine selam söyle' der ne hakkı var
Herkes İmparator'un bir sözünü bekler zaten, geçen sezon 8 hafta, bu sezon kim bilir kaç hafta? Alışığız zaten. Ama aynısını karbonat söyleseydi 3 maçtan fazla verirler mi? Sanmam.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Futbolla uzaktan yakından ilgim yok fakat harbiden can sıkıcı bi durummuş burada bazı oyunlar için yapanlar var bunu sinir oluyorum o insanlara

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Herkes İmparator'un bir sözünü bekler zaten, geçen sezon 8 hafta, bu sezon kim bilir kaç hafta? Alışığız zaten. Ama aynısını karbonat söyleseydi 3 maçtan fazla verirler mi? Sanmam.
ali koç bunun daha hafifini söylediğinde de bu kadar ceza vermişlerdi

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
Para sayesinde şampiyon olduğunuzu herkes biliyor, ağlama ve konuyu kirletme.
Ağlama derken? Burada normal bir tartışma içersindeyken kışkırtıcı kelimeler kullanman çok yanlış

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
ali koç bunun daha hafifini söylediğinde de bu kadar ceza vermişlerdi
Ali Koç başkandır, teknik direktör çıkıp hakemi (hakaretsiz bir şekilde) eleştirebilir, ama kimse çıkıp hakem hakem diye ağlayamaz. Hele de hakemler sizi koruyor ise.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,113
Üyeler
163,433
Son üye
ahmetkdsn
Top Bottom