Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Fenerliler :Sence erol bulutmu diego simeonemi?
Karbonat Erol!
Fenerliler :Sence erol bulutmu diego simeonemi?
Şu an bile midem bulandı bu muhabbetten.Sence erol bulutmu diego simeonemi?
Keşke sadece instagram olsaBen instagram kullanmıyorum. Kafa rahatttt.
Türkiye'de futbol Fenerbahçe'ye karşı oynanan bir oyundur....futbolu direk önemseyen insanları anlamıyorum
hocam bunu diyerek eleştirdiğiniz şeyi yaptınız :/Keşke sadece instagram olsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiye'de futbol Fenerbahçe'ye karşı oynanan bir oyundur....
hocam bunu diyerek eleştirdiğiniz şeyi yaptınız :/
Hayır yapmadım, ben daha dün Erol Hoca götür bizi aya diyenlerin bugün istifa diye çağrışmasına yandım, ben eleştirsini yapana karışmam hatta sevinrim araştırmasını bilğiyormuş da bunu söylüyor derim ama eleştirdiğim çok farklı.Sosyal medyayı 1 yıl önce neden bıraktım sanıyorsunuz...
Bana niye cevap yazdınız?Hayır yapmadım, ben daha dün Erol Hoca götür bizi aya diyenlerin bugün istifa diye çağrışmasına yandım, ben eleştirsini yapana karışmam hatta sevinrim araştırmasını bilğiyormuş da bunu söylüyor derim ama eleştirdiğim çok farklı.
Türkiye'de futbol hakem kollamalarıyla feneri şampiyon yapılmak istenilen bir spordur.Türkiye'de futbol Fenerbahçe'ye karşı oynanan bir oyundur....
Hakemler kollamak isteseydi Fenerbahçe 6 yılda çok kez şampiyon olurdu.Türkiye'de futbol hakem kollamalarıyla feneri şampiyon yapılmak istenilen bir spordur.
Karagümrük maçını izlememişsin bir teknik direktör başka bir teknik direktöre nasıl ' seninle uğraşıcam' der ne hakkı var, hakeme nasıl 'üslerine selam söyle' der ne hakkı varTürkiye'de futbol hakem kollamalarıyla feneri şampiyon yapılmak istenilen bir spordur.
Emin misin? 2010-2011'i anlatmıyorum bile.Hakemler kollamak isteseydi Fenerbahçe 6 yılda çok kez şampiyon olurdu.