Neler Yeni

Sosyal Medyadaki Sümüklü Futbol Cahilleri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Turnuvalara Türkiye'nin en büyük takımı hep neden Fenerbahçe çağırılıyor çünkü 28 şampiyonluğumuz var bunu UEFA dahil neredeyse Avrupa'daki bütün federasyonlar kabul ediyr ama TFF halen saymam diyor neden çünkü Fenerbahçe'nin yapılan turnuvalara katılmasını istemiyor. Neredeyse STSL'deki takımların yarısı Fenerbahçe ile maçı olduğunda aslında Fenerbahçe'ye yapılmış ama kendilerine yapılmış gibi gösterip Tweet atıyor.
Türkiye'nin en büyük takımı Türkiye'ye kaç Avrupa kupası getirmiş.
Sizin 28 varsa bizim 38 var, İstanbul kupaları ayrı, STSL kupaları ayrı şunu idrak edin.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Bir düşün bakim o sezon olmasaydı ne olurdu, dur söyleyeyim Fenerbahçe önündeki 9 senenin altısında şampiyon olurdu, o seznolar direkt gruplar ŞL'ye gideceği için ülke puanı arşa çıkar ilk 2 hatta 3 gruplarda ŞL'ye giderdi, Artık Türkiye'de futbol söz sahibi olurdu ligimiz EGL gibi olurdu ama bunlar Fenerbahçe sayesinde olacağı için engellediler sonra ne oldu STSL neredeyse yarı yarıya değer kaybetti, Turnuvalara Türkiye'nin en büyük takımı hep neden Fenerbahçe çağırılıyor çünkü 28 şampiyonluğumuz var bunu UEFA dahil neredeyse Avrupa'daki bütün federasyonlar kabul ediyr ama TFF halen saymam diyor neden çünkü Fenerbahçe'nin yapılan turnuvalara katılmasını istemiyor. Neredeyse STSL'deki takımların yarısı Fenerbahçe ile maçı olduğunda aslında Fenerbahçe'ye yapılmış ama kendilerine yapılmış gibi gösterip Tweet atıyor. En büyük örneği Denizlispor, Galatasaray ile maçı olunca "Güzel maç olması dileğiyle" Fenerbahçe ile maçı olunca "#Hatırla" Beşiktaş'ı saymıyorum çünkü derbi maçı. Bak bakalım ülke puanına en çok kim şampiyon olamadığımız son 5 yılda bile Galatasary'dan daha çok ülke puanına katkı sağlamışız küllerimizden doğacağız... Düşün bakalım bir sezon bile şampiyon olsak ne olurdu, şu düştüğümüz hallere bak koskaca ülkeden bir takım bile artık ŞL'ye gruplardan gidemiyor neden Fenerbahçe şampiyon olmasın ne olursa olsun... Fatih Terim2i hiç olayın içine katmıyorum hakemlerle ve fedarosyon ile bağlantısı ortada sonrada "imparator" açın gözünüzü bakın bakiyim Fatih Karagümrük maçına adamların stadı bile yok ama ne haltsa imparator teknik heyete tehditler savuyor, hakemin üstüne yürüyor, tribüne çıkmasına rağmen halen de hakeme algı operasyonuna devam ediyor ve hiç olmayacak bir pozisyondan penaltı. Açın gözünüzü herkesi ayakta uyutuyorlar... Şimdi de amaçları Fenerbahçe'yi Aziz Yıldırımı ve Ali Koç olarak ikiye bölmeye çalışıyorlar ama biz tek yumruğuz belki bir gün anlarsınız tüm olanları ama iş işten geçer...Alıntıyı görüntüle
man utd beşiktaşıda geçer :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin 28 varsa bizim 38 var, İstanbul kupaları ayrı, STSL kupaları ayrı şunu idrak edin.
nerden biliyorsun 38 olduğunu

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Başka uyduracak kaldı mı?

Ab hayırlı olsun.
Uydurma mı güleyim :D:D:D Dostum bak kanıtı hani hakemlerin ytardımıyla şampiyon olamayıruz ya (!) bak ülke puanına katkıya Beşiktaş olmasaydı ne olurdu düşün bakim Avrupa'ya bile gidemezdi direkt birinci, bana kanıtla gel lafla değil. Sizin yaptıklarınız yüzlerce kanıtı var ama Aziz Yıldırım napıyo ülke puanını düşünerek söylemiyo bir söylese ülkede futbol biter...

Excator23cm

80+ Gold
yazılı olmayan bir kuraldır fenerbahçenin kadrosu ne kadar kötü olursa olsun fener hep o gruplardan çıkar
yazılı olmayan kuraldı dedğin şey 12-13 yıldır tekrarlanmayıp saddece bir kaç kere olduğunu biliyorsundur umarım.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Sadece şampiyonlu sayısı her yere yazsan çıkar karşına 1959 öncesi şampiyonluk diye Fenerbahçe 14, Beşiktaş 13, Galatasaray 7, Bu işin ucu farklı bir yerden kopuyo ama onu söylersem burada kan gövedeyi götürü

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Uydurma mı güleyim :D:D:D Dostum bak kanıtı hani hakemlerin ytardımıyla şampiyon olamayıruz ya (!) bak ülke puanına katkıya Beşiktaş olmasaydı ne olurdu düşün bakim Avrupa'ya bile gidemezdi direkt birinci, bana kanıtla gel lafla değil. Sizin yaptıklarınız yüzlerce kanıtı var ama Aziz Yıldırım napıyo ülke puanını düşünerek söylemiyo bir söylese ülkede futbol biter...
Azcık eğer bir şey bilseydi sırf Galatasaray düşmanlığından söylerdi.

Sadece şampiyonlu sayısı her yere yazsan çıkar karşına 1959 öncesi şampiyonluk diye Fenerbahçe 14, Beşiktaş 13, Galatasaray 7, Bu işin ucu farklı bir yerden kopuyo ama onu söylersem burada kan gövedeyi götürü
Bak googlede arattım ve çıkan:
1608537894575.png

1608537904760.png

bizimki kanıtlarıda var
PUHAHAHAHA göster?

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar

Bak googlede arattım ve çıkan:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

PUHAHAHAHA göster?
haber kaynağı çok inandırıcı geldi

T.P.G.

80+ Titanium
Hala Aziz Yıldırım'ı savunanlar var ben onu anlamıyorum. Başkanlar bile bu kadar fanatik değil. Nerden mi biliyorum? @AhmetN @XxSlayerxX @Yasin Koçak Arkadaşımın babası Ford'da genel müdür, haliyle Ali Koç'u tanıyor. Beraber TS maçına gittiler hatta :D yani bu ülkenin futbolunu bari bu kadar bölmeyelim.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
O azıcık bildiği şeey merhamet, bir söylesin bakim ne oluyor gör futbol biter be ülkede, bak geçen ağzından kaçırdı Ridvan Dilmen ne oldu herkes onu konuştu, sonra Aziz onu çağırıp uyardı ne dedi herkesin bayıla bayıla izlediği adam Fetöcü dedi ama kimse inanmadı inanmaz da belki yalandır ama o suçlu psikolojisiyle Ersin Düzen çıkıp kameralara ağladı haklıymış gibi göstermek için kendini ne kadar doğru bilemem bu olayın ama şu kesin TFF'ye bağlı olanların

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,314
Üyeler
164,473
Son üye
lupi
Top Bottom