Yıllık kazancın 640.000'in altında ise %15 vergi ödemesi yapman gerekiyor. Fazlaysa da gelir vergisine göre kesinti oluyor. Ödemezsen vergi kaçakçılığı suçlamasıyla karşı karşıya kalabilirsin.Arkadaşlar merhaba Instagram'da bir sayfam var ve reklam teklifleri alıyorum almış olduğum ücretin vergisi falan var mı ilerde başım ağrımasın
Peki nasıl ödeyeceğimYıllık kazancın 640.000'in altında ise %15 vergi ödemesi yapman gerekiyor. Fazlaysa da gelir vergisine göre kesinti oluyor. Ödemezsen vergi kaçakçılığı suçlamasıyla karşı karşıya kalabilirsin.
Yeni yasa tasarısından sonra ödemesini kolaylaştırdılar diye biliyorum. Bankaya gidip ticari hesap açtırdığın zaman gelen her paradan banka otomatik kesinti yapıp vergi dairesine gönderiyordu. Bunu bankan ile bir görüş istersen.Peki nasıl ödeyeceğim
Teşekkür ederimYeni yasa tasarısından sonra ödemesini kolaylaştırdılar diye biliyorum. Bankaya gidip ticari hesap açtırdığın zaman gelen her paradan banka otomatik kesinti yapıp vergi dairesine gönderiyordu. Bunu bankan ile bir görüş istersen.