Liste çok saçmaKolaydan Zora Souls Türü Oyunlar - MisteRNOOB
Günümüzde çoğu oyuncunun oynamaktan en çok çekindiği oyun türü Souls oyunlarıdır. Yoğun atmosferinin yanında birbirinden zor ve özgün boss'lara sahip ve enwww.misternoob.com
En kolayı demon souls veya dark souls remasteredArkadaşlar yavaştan souls oyunlarına basliyim diyorum çok zor olmayan souls oyunları neler ?
Kolaydan Zora Souls Türü Oyunlar - MisteRNOOB
Günümüzde çoğu oyuncunun oynamaktan en çok çekindiği oyun türü Souls oyunlarıdır. Yoğun atmosferinin yanında birbirinden zor ve özgün boss'lara sahip ve enwww.misternoob.com
Mortal Shell
Nioh 2
Dark Souls Serisi
Liste çok saçma
Mesaj otomatik birleştirildi:
En kolayı demon souls veya dark souls remastered
Beyler fiyat biraz tuzlu mortal shell dışında fiyatı düşük olan soulslar nelerDark Souls
Dark souls 2 ,sekiro steamden bakiyosanBeyler fiyat biraz tuzlu mortal shell dışında fiyatı düşük olan soulslar neler
Steamden alacağım zaten mortal dışında çok pahalıDark souls 2 ,sekiro steamden bakiyosan
Evet genel olarak soulslar çok pahalı şimdi mortal shell alacağım nioh 1 de düşünüyorum başlangıç için uygun mudurdark souls 1-2-3 sekiro elden ring şeklinde gideceksin sıkı fanı değilsen direk elden ring'i al geç dark souls 3 baya zamlanmıştı en son
nioh u sevmiyorum mortal shell hakkında bilgim yok pek souls oyunu isteyip souls like oyun almak çok da mantıklı gelmiyor.En azından dark souls 2 yada dark souls remastered ı tercih etmelisinEvet genel olarak soulslar çok pahalı şimdi mortal shell alacağım nioh 1 de düşünüyorum başlangıç için uygun mudur
Mortal shell ve dark souls oyunları aynı kalibrede değil ilk onu oynamanı önermem illa ucuz bişi istiyorsan jedi fallen order tam souls olmasada 28 tl ye değerSteamden alacağım zaten mortal dışında çok pahalı
Aynen onu düşünüyordum lakin neredeyse star wars evrenini hiç bilmiyorum oyunların arasinda bağlantı var mıMortal shell ve dark souls oyunları aynı kalibrede değil ilk onu oynamanı önermem illa ucuz bişi istiyorsan jedi fallen order tam souls olmasada 28 TL ye değer