SOULS SERİSİ OYUN ÖNERİSİ

yasinsuer

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
326
Beyler hiç souls oyunu oynamadım merka ediyorum zor felan diyorlar sizce hangisinden başlamalıyım

Sekiroyu deniyeyim dedim 4.bossta oyunu kapattım :D aslında zorluğu eğlenceli fakat bazen öyle sinir bozucu bosslar geliyor ki diyorsun ki ben bunu kesinlikle yenemem

Sekiroyu deniyeyim dedim 4.bossta oyunu kapattım :D aslında zorluğu eğlenceli fakat bazen öyle sinir bozucu bosslar geliyor ki diyorsun ki ben bunu kesinlikle yenemem
save sistemi de uyuz ediyor sanırım :D

save sistemi de uyuz ediyor sanırım :D
Evet sorma sorma ama Allahtan şöyle bir şey var sekiroda küçük bosslar var normal boss olmayan düşmanlar onlarda boss gibi ölünce onlar geri geliyor ama bosslar geri gelmiyor allahtan ölünce :D

Evet sorma sorma ama Allahtan şöyle bir şey var sekiroda küçük bosslar var normal boss olmayan düşmanlar onlarda boss gibi ölünce onlar geri geliyor ama bosslar geri gelmiyor allahtan ölünce :D
xeon e5450 rx460 8gb ram 240gb ssd ile 1080p oynayabilir miyim acaba sekiroyu

Hocam Dark Souls 2'ye başlarsanız küfüre de başlarsınız. Önceden uyarıyorum

Demon's Souls tan Dark Souls 3 e doğru seri halinde oyna. En son Sekiro ile kapanışı yap

Dark soulslardan en zoru 1. oyundur en gıcığı 2. oyundur en rahatı 3. oyundur, sekiro biraz kanserdir ama güzeldir, istediğini seç oyna tavsiyem Dark Souls 3 ile başlaman olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,111
Üyeler
190,861
Son üye
merdooo
Geri