Özellik farkları ne arasındaki değer mi aradaki farkaBiraz daha çıkıp bunu alsanız daha iyi olur![]()
Anker SoundCore Life Q35 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Life Q35 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Q35 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 3.478,64 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Q45 nasıl hocam kulaklık başarısı olarak baya kullanmissiniz yorum alabilir miyim ben telefonla beraber kullanicamq30 ile q35 arasında 1.5k lık fark yok.Q30 kullanıyorum.Gayet memnunum bu sene aldım.Önceden q10 kullanıyordum.Bİr sorun varsa cevaplayabilirm![]()
Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.578,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kullandığınız modelleride açıklayabilirmisiniz ses kalitesi gürültü engellemesi nasıl mikrofonu nasıl veya şarjı ne kadar gidiyorQ45 nasıl hocam kulaklık başarısı olarak baya kullanmissiniz yorum alabilir miyim ben telefonla beraber kullanicam
Fiyata göre rakipsiz sanırım.Ben anker q10u 2021 kasım ayında almıstım ve birkaç ay önce değiştirdim.Dayanıklılık olarak bana mısın demedi.Şiddetli yağmurlu havalarda kullandım hiçbir sorun çıkarmadı.Birkaç kez de düşürmüştüm.Çok nadirde olsa bir bağlantı sorunu mu ne oluyordu kendi kendine reset atıyordu fakat dediğim gibi çok nadir ve q30 a geçince böyle bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.Ses performansına zaten laf yok.Ben şahsen sahne performansını beğeniyorum.Sponsor olsalar bu kadar övmezdim.Q45 nasıl hocam kulaklık başarısı olarak baya kullanmissiniz yorum alabilir miyim ben telefonla beraber kullanicam
Genel olarak çok ovuyorlar zaten ondan dolayı bunu seçtimFiyata göre rakipsiz sanırım.Ben anker q10u 2021 kasım ayında almıstım ve birkaç ay önce değiştirdim.Dayanıklılık olarak bana mısın demedi.Şiddetli yağmurlu havalarda kullandım hiçbir sorun çıkarmadı.Birkaç kez de düşürmüştüm.Çok nadirde olsa bir bağlantı sorunu mu ne oluyordu kendi kendine reset atıyordu fakat dediğim gibi çok nadir ve q30 a geçince böyle bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.Ses performansına zaten laf yok.Ben şahsen sahne performansını beğeniyorum.Sponsor olsalar bu kadar övmezdim.
Bu kulaklıkları alırken deri ped olduğu için yazın kullandığınızda aşırı terletme yapacağını bilerek de almanız gerekiyor ben q30 kullanmıştım sırf bu terletme yüzünden sattım.Q45 nasıl hocam kulaklık başarısı olarak baya kullanmissiniz yorum alabilir miyim ben telefonla beraber kullanicam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullandığınız modelleride açıklayabilirmisiniz ses kalitesi gürültü engellemesi nasıl mikrofonu nasıl veya şarjı ne kadar gidiyor
Q30 da yeterli olur diye düşünüyorum eğer bütcem var derseniz alabilirsiniz fakat ailenize aldiriyorsaniz durumu belirtip ona göre seçim yaptırınGenel olarak çok ovuyorlar zaten ondan dolayı bunu seçtim
Q45 ini alayim mi peki sanırım o bütçelere cikabilirim
q45 aktif olarak kullanıyorum ses kalitesi vs gerçekten çok iyi. anc si de harika. q35 ile aralrındaki farklar q45 in tasarımı biraz daha iyi, padleri ve ancsi daha iyi. ses kalitesi olarak pek bi fark yok. bide q35 te dokunmatik yüzey var. 800 liarlık farka değecek pek bir şey yok sanırım. yerinizde olsam q35 alırdım.Q45 nasıl hocam kulaklık başarısı olarak baya kullanmissiniz yorum alabilir miyim ben telefonla beraber kullanicam
Kullandığınız modelleride açıklayabilirmisiniz ses kalitesi gürültü engellemesi nasıl mikrofonu nasıl veya şarjı ne kadar gidiyor
amazona gir sony ch720n al geç anker alma iki markayı da denedim sony kalitesi zaten tartışılmaz2-3K arası bir bütçem var sizce bu kulaklık almaya değer mi telefon için alıyorum.
Bunu alma şunu al dediğiniz kulaklık varsa önerilere açığım. Kulak üstü olursa daha iyi olur
Beğendiğiniz beğenmediğiniz yönleri neler ben q45 i beğendim tasarım olarak vsq45 aktif olarak kullanıyorum ses kalitesi vs gerçekten çok iyi. anc si de harika. q35 ile aralrındaki farklar q45 in tasarımı biraz daha iyi, padleri ve ancsi daha iyi. ses kalitesi olarak pek bi fark yok. bide q35 te dokunmatik yüzey var. 800 liarlık farka değecek pek bir şey yok sanırım. yerinizde olsam q35 alırdım.
aklınızda sorular var ise q45 ile alakalı cevaplayabilirm
Kendim Alacam çalışıyorum zatwnQ30 da yeterli olur diye düşünüyorum eğer bütcem var derseniz alabilirsiniz fakat ailenize aldiriyorsaniz durumu belirtip ona göre seçim yaptırın
beğenmediğim tek yanı deri pad olabilir. ter yapıyor ama ancli bir kulaklıkta mecbur. pasif gürültü engelleme olmadan ancnin hiçbir manası yok. bide biraz ağır. kulakta pek hissedilmiyor ama. q35 teki gibi bi tane dokunmatik yüzey ve hareket midir kızılötesimidir neyse o sensörden olsaydıda tadından yenmezdi.Beğendiğiniz beğenmediğiniz yönleri neler ben q45 i beğendim tasarım olarak vs
Kendim Alacam çalışıyorum zatwn