Neler Yeni

Soundpeats air 4 lite vs Anker life note 3i vs Jabra Elite 3

Coroglen1

80+
Bütçe
1000
hemen hemen aynı fiyattlar ama soundpeats amazondan yurtdışından gelecek garanti kısmı zorlar mı beni bilmiyorum. Ama soundpeats de ankerden daha iyi ses verir 3i yi istedim ama iptal etme şansım var şansa gördüm kafam karıştı.Ne yapayım ya da başka öneriniz var mı ?

TİTAN.

80+ Platinum
hemen hemen aynı fiyattlar ama soundpeats amazondan yurtdışından gelecek garanti kısmı zorlar mı beni bilmiyorum. Ama soundpeats de ankerden daha iyi ses verir 3i yi istedim ama iptal etme şansım var şansa gördüm kafam karıştı.Ne yapayım ya da başka öneriniz var mı ?
Soundpeats air3 var ve memnun değilim

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
3i alacaktım bende ama kronik sorunu varmış sanırım. Kulaklık bazen şarj almıyormuş kutunun içinde. Yapılan kötü yorumlarda bu yazılmış genelde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz daha ekleyip jabra elite 4 düşünüyorum ben.

Coroglen1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Jabra elite 4 active aldım hocam ben soundpeats ülkemizde yetkili satıcısı yoktu.Sorun yaşayan da vardı çok iyi diyen de vardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
İsrafil Bedir
Bağlantı problemleri yaşadım kanka baya fazla
Sonra bir anda şarz almayı kesti kulaklıkların birbiri arasındaki bağlantı koptu
Üzüldüm hocam geçmiş olsun uzun süre Air ve Air 3 deluxe kullandım sorun yaşamadım nasipse Air 4 alıcam deluxe kayboldu
Jabra ve anketin bu modellerini kullanmadım lakin bugün anker q30 aldım hb den açılmış kutu geldi ve malzeme kalitesi de vasat derecede olunca iade ettim tws kulaklıklarıda aynı kalitede ise bence alınmaz

Top Bottom