Kaankaan
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
ozellik olarak ne kadar güzelde görünse malzemesi ucuz ve benim gozlemledigim soudnpeatsin cogu kulaklıgında çatlama sorunuda var o fiyat bandına bunları öneririrm
Ben daha öncede soundpeats kullandım ama dediğin gibi bir çatlama sorunuyla karşılaşmadımozellik olarak ne kadar güzelde görünse malzemesi ucuz ve benim gozlemledigim soudnpeatsin cogu kulaklıgında çatlama sorunuda var o fiyat bandına bunları öneririrm
Xiaomi Buds 3T Pro White
Xiaomi Buds 3T Pro White en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
![]()
Xiaomi Redmi Buds Pro 5 Siyah - Fiyatı, Yorumları
Redmi Buds Pro 5 Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Haylou W1 Anc Lacivert Hi-Fi Sound Bluetooth 5.3 App Fiyatı
Haylou W1 Anc Lacivert Hi-Fi Sound Bluetooth 5.3 App en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
QCY MeloBuds Pro ANC Bluetooth 5.3 Kulaklık Kablosuz 46dB Hibrit ANC Yüksek Çözünürlüklü LDAC Kulakiçi 6 Mikrofonlu Kulaklık 34H Kulak İçi Algılama
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
3t proyu kendim kullanıyorum ve gayet memnunum ve gayette premium bir kulaklık gerek qi kablosuz şarj desteklemesi kızılotesi sensorler lhdc hifi ve dokunmatik değil airpods pro gibi basınc sensoruyle kontrol ediyorsun
herkeste olacak die bisi yokta air 2 almıstım catladı capsule 3 pro aldım sol gitti falan sıkıntılı kulaklıklar tabi tercih seninBen daha öncede soundpeats kullandım ama dediğin gibi bir çatlama sorunuyla karşılaşmadım