Soundpeats S5 Alınır mı ?

Jnwander

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,237
Bütçe
350
Uzun süredir bakıyorum kulaklıklar sonunda elime para geçti.
Çoğunlukla sporda kullanacağım,önerir misiniz bu modeli?
(En dikkat ettiğim şey sesi temiz vermesi ve yüksek ses vermesi )
@Evil Belief Hocam yorumun nedir,bu kulaklığı ilk defa duydum ve Tcl s600 bir türlü indirime girmediği için alamadım.
Bütçeye göre farklı önerilerinizi de bekliyorum.

Bu modeli ben de ilk defa duydum hocam, güvenilir bir iki kaynaktan bakayım dedim hiçbiri incelememiş. Bu tür kulak aparatlı kulaklıklar sporda rahat oluyor ama günlük kullanımda biraz rahatsız edebiliyor, kişiden kişiye göre değişebilir. SoundPeats TWS sektörünün iyi markalarındandır, alınabilir bence. Alternatif öneri olarak aklıma Haylou GT1 XR geldi ama sporda düşme yapabilir. Silikonları biraz kaygan. Ben çıkardım, Sennheiser uçlarla kullanıyorum.

Bu modeli ben de ilk defa duydum hocam, güvenilir bir iki kaynaktan bakayım dedim hiçbiri incelememiş. Bu tür kulak aparatlı kulaklıklar sporda rahat oluyor ama günlük kullanımda biraz rahatsız edebiliyor, kişiden kişiye göre değişebilir. SoundPeats TWS sektörünün iyi markalarındandır, alınabilir bence. Alternatif öneri olarak aklıma Haylou GT1 XR geldi ama sporda düşme yapabilir. Silikonları biraz kaygan. Ben çıkardım, Sennheiser uçlarla kullanıyorum.
Öncelikle teşekkür ederim.
Benimde aklımda olan model GT1 Plus idi daha önce ama garip bir şekilde fiyatı aşırı fazla yükseldi,sence beklemeli miyim hocam düşmesini ?

Öncelikle teşekkür ederim.
Benimde aklımda olan model GT1 Plus idi daha önce ama garip bir şekilde fiyatı aşırı fazla yükseldi,sence beklemeli miyim hocam düşmesini ?
O modelin fiyatı epeydir düşmedi hocam bence beklemeye değmez. Şimdi baktım XR da aşırı pahalanmış. Stok tükendikçe fiyatı uçurmuşlar anladığım kadarıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,011
Üyeler
187,136
Son üye
4LPP
Geri