Birisinde görmüştüm yapmıştı atarsınız herhaldetuş ataya bılırmıyım buna ayrı olarak yoksa ana klavyemdekı ust tuşlaramı atamış olurum
alıp denemek lazım o zamanBirisinde görmüştüm yapmıştı atarsınız herhalde
eskı klavyemı takayım dur bakalım oda buyuk klavye cunku suankı mekanık olan compact on utakıp denıcemBirisinde görmüştüm yapmıştı atarsınız herhalde
Dene bakalımalıp denemek lazım o zaman
Başka onerileri beklıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
eskı klavyemı takayım dur bakalım oda buyuk klavye cunku suankı mekanık olan compact on utakıp denıcem
knk önerin için çok teşşekkür ederim sounpad için 1e1 oldu numlock tusundan kapattım sadece sounpadda çalışıyor geldı biraz rutubetlıydı kutusu usbde de biraz pas avrdı uc kısımda dremel ile taşladım cilaladım kolonya ile temizledim sorunsuz denicem valorant girip bakalım nasıl olcak
kanka hayırlı olsun senin adına mutlu oldum en iyi yorum seçermisinknk önerin için çok teşşekkür ederim sounpad için 1e1 oldu numlock tusundan kapattım sadece sounpadda çalışıyor geldı biraz rutubetlıydı kutusu usbde de biraz pas avrdı uc kısımda dremel ile taşladım cilaladım kolonya ile temizledim sorunsuz denicem valorant girip bakalım nasıl olcak