LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Güzelmiş baya ben de konuyu takip ediyordum teşekkürlerGarbalia ürünlerine bakabilirsin.
Güzelmiş baya ben de konuyu takip ediyordum teşekkürlerGarbalia ürünlerine bakabilirsin.
Adliye marketini merak ettim ben açıklarsan sevinirim.Adliyenin marketine git oradaki deri cüzdanlara bak hem fiyatları çok iyi hemde illaki sana uygun bir şey bulursun
Kantin işte adliyeninDışında çıçıt olsa aradığım cüzdan tam olarak fiyatıda sadece 380 iyi yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adliye marketini merak ettim ben açıklarsan sevinirim.
Cezaevi mahkumları falan yapıyor ürünleriKantin işte adliyenin
Yok adliyeye gidince anlarsın cezaevine değil adliyete gidiyorsun kantininde oluyor cüzdan ayakkabı şampuanlar her şey varOrda bana kelebeği takmasınlar açık infaz kurumunun ordaymış galiba.
Aynisi pazarda 30tl :dMerhaba öncelikle çok pahalı bir şey olmasına gerek yok. Ucuz yollu üzmeyecek bir cüzdan arıyorum. Hepsinden önce böyle kart fırlatan mekanizmalı olanlardan falan istemiyorum. Para koyma kısmı fermuarlı / çıtçıtlı falan olursa iyi olur. Tip olarak aşağıdaki gibi ancak bez değil daha erkeksi bir şey olsun. Ayrıca feneriumda bir cüzdan buldum ancak içi nasıl hiç bir yerde yok kullanan falan varsa içi nasıl ata bilir mi?
Fenerium | Fenerbahçe 1907 Baskı Detaylı Cüzdan
fenerium.com
Renk seçeneği yok mu13 senedir kullanıyorum hala sağasağlam ve birsürü saklama alanı varÖzder Çok Bölmeli Dikey Bordo Deri Erkek Cüzdanı | Erkek Cüzdan, 41. Yıl Fırsatları Fiyatları | Özder %100 Hakiki Deri
Ana bölüm içerisinde 2 adet kağıt paralık, 1 adet bozuk paralık, 1 adet şeffaf kimlik/ehliyet, 2 afet fotoğraflık, 8 adet kartlık, 1 fermuarlı ve 2 gizli cep vardır. Ürünlerimizde %100 Yerli Sığır Derisi, yerli üretim astar ve 1. kalite aksesuarlar (kırılmaz çekme çelik) kullanılmaktadır.guardleather.com
sanırım yok adamlar ezelden beri aynı renk üretiyorRenk seçeneği yok mu