Neler Yeni

Source 2 Gelmeyecek !

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Valve News Network'ün sahibi Tyler McVicker , Source 2 oyun motorunun son toplantıda CS:GO'ya getirilmeyeceğine karar verildiğini çünkü çok zahmetli olduğunu açıkladı.
Bu arada bu arkadaş Valve hakkında resmi haberler ve çalışanlarla röportaj yapan biri.
Şahsen ben bunun kandırmaca olduğunu düşünüyorum. Bir anda gelebilir. Fakat hiç gelmeyedebilir.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Source 2 zaten gelmedi mi yahu?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Valve News Network'ün sahibi Tyler McVicker , Source 2 oyun motorunun son toplantıda CS:GO'ya getirilmeyeceğine karar verildiğini çünkü çok zahmetli olduğunu açıkladı.
Bu arada bu arkadaş Valve hakkında resmi haberler ve çalışanlarla röportaj yapan biri.
Şahsen ben bunun kandırmaca olduğunu düşünüyorum. Bir anda gelebilir. Fakat hiç gelmeyedebilir.

Valvenin zahmet etmesine gerek yoktu zaten ellerine sağlık valla zahmet etmemeleri daha iyi olmuş

firatbey

80+ Silver
Bunun bir akrabısımı ne Valve'de çalışıyordu yanlış değilsem. Bence getirmemeleri daha iyi olur çünkü oyun şuan ki sistemiyle (Hile tespit sistemi hariç) gayet güzel.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Neden? Tekrar başlamayı düşünüyordum. O zaman yine bırakıyorum.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom