Neler Yeni

Şöyle bir laptopa stres testi yaparsam nolur

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Boşta 81 derece anakart Valla yaparsan azrail 1000 derece bıçakla kesme videolarını üstünde dener :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Hiç gülesim yoktu adam konu açtı yolumuzu bulduk sen bizi güldürdün ALLAH da seni güldürsün birader ne diyim :D:D:D

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Hiç gülesim yoktu adam konu açtı yolumuzu bulduk sen bizi güldürdün ALLAH da seni güldürsün birader ne diyim :D:D:D
eyvallah sağol 😂
harbiden ha durduk yere ben de neşelendim

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Arda VURAL
Patlar yani. Tehlikeli cidden, yapma.
Peki ben yeni bir toplama pc almayı düşünüyordum da, tam hatırlamıyorum ama donanım arşivi toplama pc alındıktan sonra yapılacaklar diye bir video çekmişti. O videonun bir yerinde stres test açın demişti yaklaşık bir gün açık dursun demişti. Eğer bir gün sonra mavi ekran olursa iade edin gibi bir şey demişti. Bir gün yaparsak bir şey olur mu ya bilemedim?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Peki ben yeni bir toplama PC almayı düşünüyordum da, tam hatırlamıyorum ama donanım arşivi toplama PC alındıktan sonra yapılacaklar diye bir video çekmişti. O videonun bir yerinde stres test açın demişti yaklaşık bir gün açık dursun demişti. Eğer bir gün sonra mavi ekran olursa iade edin gibi bir şey demişti. Bir gün yaparsak bir şey olur mu ya bilemedim?
Bir şey olmaz.

Top Bottom