Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Yani, evet. Pylon da yakışır aslında. Bütçe ve tercih meselesi. İkisi de birbirinden güzel.Core reactor daha mı iyi olur
Yani, evet. Pylon da yakışır aslında. Bütçe ve tercih meselesi. İkisi de birbirinden güzel.Core reactor daha mı iyi olur
3060ti için ideal işlemci.A2000 de gayet iyi ssd.İşlemaci bence fazla biraz daha düşük bir işlemci alarak SSD Samsung yapılabilir bence
Bu sisteme core reactor almaya karar verdim hocam bu sisteme 650w yeterli olur mu?PSU'yu Core Reactor yapabilirsin aslında. Pylon da güzel ama senin tercihin.
Yani fanların kontrolünü pc üzerinden istediğin gibi ayarlayabilirsin. Hatta Argb sıvı soğutma vs alırsan. Onlarla beraber senkron çalısır.ARGB fanlar nedir hocam
Msi 101m alırsam sadece kumanda üzerinden ayarlayabileceğim yani değil mi?Yani fanların kontrolünü pc üzerinden istediğin gibi ayarlayabilirsin. Hatta Argb sıvı soğutma vs alırsan. Onlarla beraber senkron çalısır.
https://www.amazon.com/XPG-Certified-Dynamic-Bearing-PYLON750B-BKCUS/dp/B08G7SGCZRPylon 750w var mı ? (550w-650w var diye biliyorum)
Kumanda yok bildiğim kadarıyla Kasanın üzerindeki düğmeyle.Msi 101m alırsam sadece kumanda üzerinden ayarlayabileceğim yani değil mi?
msi 101m soğutması daha mı iyi yoksa msi100r mi bildiğim kadarıyla ikisi aynı sadece rbg fan sayısı 1 adet fazlaKumanda yok bildiğim kadarıyla Kasanın üzerindeki düğmeyle.
Bende 101r var. Gayet iyi soğutuyor. Fanlar çok kalitei önü komple mesh. 101m de 1 fan da fazladan. Çok iyi hava akışı olur.msi 101m soğutması daha mı iyi yoksa msi100r mi bildiğim kadarıyla ikisi aynı sadece rbg fan sayısı 1 adet fazla
Amaan 101m alıp keyfime bakarım o kadarda üşengeç değilim yahuBende 101r var. Gayet iyi soğutuyor. Fanlar çok kalitei önü komple mesh. 101m de 1 fan da fazladan. Çok iyi hava akışı olur.
Olur.Bu sisteme core reactor almaya karar verdim hocam bu sisteme 650w yeterli olur mu?