Neler Yeni

Söylerken utanıyorum dalga geçmeyin.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
bişey olmaz ama 3 bıcaklı oynar başlı jiletlerden kullan onlarda yaşadın durumu bidaha yaşamazsın geçmiş olsun

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,313
İsim
Diyarhan
Kanka kolun çizilince kolsuz kalmazsın malum yerde ufak kesildiyse enfeksiyon olmadığı sürece Bişi olmaz.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Çoğu ergen olmuş erkek testis kıllarını keser etek tıraşı işte neyse keserken testisimi kestim ama derisini jilet kullanıyordum azıcık elim kaydı kesti orayı kanadı ama az sonra peçete felan koydum kanama durdu ama yürürken kaşınıyor kısır olmam dimi şuan korktum biraz.
Kısırlık ile kesiğin ne alakası var? :ROFLMAO:
Kısırlık ne biliyorsun değil mi :D

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bir şey olmaz.

Yalnız 3 yıl sonra falan cringe ola ola bu konuyu okurken bol şans ki kesin öyle olacak.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Çoğu ergen olmuş erkek testis kıllarını keser etek tıraşı işte neyse keserken testisimi kestim ama derisini jilet kullanıyordum azıcık elim kaydı kesti orayı kanadı ama az sonra peçete felan koydum kanama durdu ama yürürken kaşınıyor kısır olmam dimi şuan korktum biraz.
hocam banyo jiletleri var onları kullanabilirsiniz bir şey olmaz normal yara

Olur öyle şeyler geçer fazla takma

Top Bottom