Efsanelere göre Memati Baş 3 yaşındayken sünnetçiyi sünnet etmiştirHer erkek o acıyı tadacaktır.
Lehim yaparken 10 numara yapıyorum testis olunca kesiyorumKanka kolun çizilince kolsuz kalmazsın malum yerde ufak kesildiyse enfeksiyon olmadığı sürece Bişi olmaz.
Kısırlık ile kesiğin ne alakası var?Çoğu ergen olmuş erkek testis kıllarını keser etek tıraşı işte neyse keserken testisimi kestim ama derisini jilet kullanıyordum azıcık elim kaydı kesti orayı kanadı ama az sonra peçete felan koydum kanama durdu ama yürürken kaşınıyor kısır olmam dimi şuan korktum biraz.
evet testise zarar verirsem Çin Malı kalitesiz sperm üretilir ve eşimi hamile bırakmam zorlaşır(yada hiç) çocuk sahibi olamamKısırlık ne biliyorsun değil mi
hocam banyo jiletleri var onları kullanabilirsiniz bir şey olmaz normal yaraÇoğu ergen olmuş erkek testis kıllarını keser etek tıraşı işte neyse keserken testisimi kestim ama derisini jilet kullanıyordum azıcık elim kaydı kesti orayı kanadı ama az sonra peçete felan koydum kanama durdu ama yürürken kaşınıyor kısır olmam dimi şuan korktum biraz.
ben sakal Tıraş ettiğimiz Jiletle alıyorumhocam banyo jiletleri var onları kullanabilirsiniz bir şey olmaz normal yara
Olur öyle şeyler geçer fazla takmaÇoğu ergen olmuş erkek testis kıllarını keser etek tıraşı işte neyse keserken testisimi kestim ama derisini jilet kullanıyordum azıcık elim kaydı kesti orayı kanadı ama az sonra peçete felan koydum kanama durdu ama yürürken kaşınıyor kısır olmam dimi şuan korktum biraz.
Bir şey olmaz.evet testise zarar verirsem Çin Malı kalitesiz sperm üretilir ve eşimi hamile bırakmam zorlaşır(yada hiç) çocuk sahibi olamam