Neler Yeni

💰Sözün bittiği yerdeyiz artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ahmet
Arkadaşlar ülkede ekonomi iyi değil evet ama bu şekilde algı yapanların her dediğine inanmayın derim. Güney Afrika Cumhuriyeti nerede ise gelişmiş ülkeler klasmanındadir. Avrupalıların sömürge dışında yerleşip oralı olduğu ender yerlerdendir. En basitinden nüfusu 60 milyondur. Bu başlıktaki her şeyi olduğu gibi kabul etmeyin derim benim yazdigim da dahil araştırın.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Asil
Uga buga diye iletişim kuran 1.2m lik bir kabile ülkesi ile tarihi ve yaptıklarıyla tüm Dünya'nın tandığı Türkiye'yi karşılaştırıyorsun. Yazık.
Bu arada gelip ne uga bugası adamlar gelişmiş falan diyebilirsin zaten onu lafın gelişi söyledim ancak ne kadar gelişmiş olursa olsun nufüs olarak küçücük bir ülkeyi Türkiye ile karşılaştırmak bile yanlış.

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Furkan
İnsanların açlıktan öldüğü susuzluktan kırıldığı bir yerden bahsediyoruz Afrika bu konunun tartışmasını yapmak insan zekasına hakarettir
ciddi değilsindir umarım :D

yenigeldim

80+ Silver
Uga buga diye iletişim kuran 1.2m lik bir kabile ülkesi ile tarihi ve yaptıklarıyla tüm Dünya'nın tandığı Türkiye'yi karşılaştırıyorsun. Yazık.
Adamların nüfusu 60 milyon. Yunanların da geçmişinde Bizans var ama bakarsan avrupa ülkelerinden borç istemekle meşgul. Abd desen avrupanın katilleri hırsızlarının gidip medeniyet kurduğu ülke.Gidip de geçmişte hiçbir faydanız olmayan tarihteki başarılardan kendinize pay çıkarmayın. 2024 Türkiyesine bi faydanız var mı yok? Biz eskiden çok güçlüydük demenin faydası da yok.Artık değiliz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
Benim hakkım helal değil hocam. Kimlerin emeği varsa bu zorlukları yaşamamıza sebep olan ben hakkımı helal etmiyorum. Önümüzdeki ay 22 yaşıma giricem 'altın çağ' denilen dönemde kıçıkırık 125cc motosiklet bile bi hayalden öteye gidemiyor şu ülkede. Giriş seviye bile olmayan çin malı telefon alınca kendimi şanslı sayıyorum. Tekrar ediyorum bu zorluklara sebep olan kim varsa hakkım helal değil spesifik olarak kimseyi vurgulamam gerekmiyor.
daha 'altın çağ' girmedik kardeş henüz 'ampül çağ'.daha çağ atlamadı dünya.ayrıca Hz. Mehdi senin 125 cc lik motorsiklet hayallerini gerçekleştirmek için getirmeyecek altın çağı.

yenigeldim

80+ Silver
Adam nüfusa göre ülke kıyaslıyor. Hindistan dünya lideri o zaman :D Git isviçreye bak 8 milyon nüfusu var. Ömür billah oradaki refaha ulaşamazsın.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Asil
Adamların nüfusu 60 milyon. Yunanların da geçmişinde Bizans var ama bakarsan avrupa ülkelerinden borç istemekle meşgul. Abd desen avrupanın katilleri hırsızlarının gidipmedeniyet kurduğu ülke.Gidip de geçmişte hiçbir faydanız olmayantarhiteki başarılardan kendinize pay çıkarmayın. 2024 Türkiyesine bi faydanız var mı yok? Biz eskiden çok güçlüydük demenin faydası da yok.Artık değiliz.
Maalesef öyle ancak böyle ülkelerle karşılaştırıldığımızı görmek koyuyor.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
daha 'altın çağ' girmedik kardeş henüz 'ampül çağ'.daha çağ atlamadı dünya.ayrıca Hz. Mehdi senin 125 cc lik motorsiklet hayallerini gerçekleştirmek için getirmeyecek altın çağı.
sen ne anlatıyon dayıoğlu ben kendi yaşımdan gençliğimin baharından falan bahsediyorum sen Mehdi diyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
sen ne anlatıyon dayıoğlu ben kendi yaşımdan gençliğimin baharından falan bahsediyorum sen Mehdi diyorsun
Recep Tayyip Hazretlerinin dediği gibi: ' Fakir çalmasını bilmiyor.Ondan fakir'.ampül çağında bir motosiklet bile alamıyorsan bu senin suçun kimsenin değil.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Recep Tayyip Hazretlerinin dediği gibi: ' Fakir çalmasını bilmiyor.Ondan fakir'.ampül çağında bir motosiklet bile alamıyorsan bu senin suçun kimsenin değil.
Benim mi suçum ? en ucuz 125cc motor Drift var 70bin TL aylık 20 lira maaşla işe girsem yiyip içmeden 3 ay çalışsam yine alamıyorum 4. aya sarkıyor ki 4 ay dolasıya zam gelecek zaten. Araba fiyatlarını saymıyorum bile benim mi suçum bu ? aylık 100k maaşlı iş bulsana bana motor da alayım araba da alayım hadi

öRdeck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet Devren
İnsanların açlıktan öldüğü susuzluktan kırıldığı bir yerden bahsediyoruz Afrika bu konunun tartışmasını yapmak insan zekasına hakarettir
Dostum anlama sorunların mı var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
Benim mi suçum ? en ucuz 125cc motor Drift var 70bin TL aylık 20 lira maaşla işe girsem yiyip içmeden 3 ay çalışsam yine alamıyorum 4. aya sarkıyor ki 4 ay dolasıya zam gelecek zaten. Araba fiyatlarını saymıyorum bile benim mi suçum bu ? aylık 100k maaşlı iş bulsana bana motor da alayım araba da alayım hadi
Hz. Tayyip suç senin diyorsa senindir. yalanmı söyleyecek yüce reis.çarpılmayasın dikkat et.

Top Bottom