Olum sen hasta mısın ya ? yoksa taklit mi ediyorsun aktroll??
Savcı delikanlı gibi sorgulamasa çıkmazdı ortaya diyorum okuduğunu da anlamayacak bir beyin düzeyindesin, kim bilir başka savcılar da cesaret gösterip araştırsa ne haltlar çıkacak diyorum bana yok chp yok akp diyorsun.
Aramızdaki fark bu bak kalın yazıyorum belki kafan alır :
Ben senin gibi aktroll değilim parti tutmam hiçbiri umrumda değil ikisini de üçünü de beşini de eleştiririm ama sen bir AKTROLL'sun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam boş ver o da ekmeğinde da çok kusura bakma onun
Yorumlarınızı beğenmekten elim yoruldu gençlerBeni bir tarafa çekmeye çalışma çabana anlam veremiyorum , kafanda kurduğun kişi değilim. Konunun da siyasetle ilgisi olmamasına rağmen ısrarla oraya bağlamaya devam ediyorsun , o kadar cinayet olmuş , bu kadar hassas bir konuda insan biraz utanır. Hocam konunun cılkını çıkardı , forumdan uzaklaştır şu arkadaşı. Konusu kapanmasına rağmen burada hala saçmalamaya devam ediyor. Çorbaya çevirdi konuyu. @Mehmet Yılmaz
Kardeşim forum kitlesi 14-15 yaş yani sence de normal değil mi? Çoluk çocuk siyaset yaparsa olacağı bu.Konuyu çorbaya çevirmekte forum olarak üstünüze yok. Maşallah. Ayrıca burası TEKNOLOJİ forumu, SİYASET değil. Siyaset yapacaklar Kıraathaneye gidebilir.
Türkiyedeki forum yazılarında ülke dışından yazılma oranı %47. Her 2 yazandan biri yani Belki sende onlardansın. Bilemem....
Hatta ABD deki fetöden ayrılıp düşman olmuş olanlar vidyo paylaşmıştı. Adamlar bildiğin 'müşteri hizmetleri merkezi'' gibi onlarca merkez kurmuşlar. Her merkezde 100 lerce çalışan var ve her çalışan en az 200 hesap kullanıyor.
Bu ülkede bu herif gibileri olmasa bizim doğruları savunmak için ekstra çabaya ihtiyacımız olmaz da işte türüyorlar bir şekilde...Yorumlarınızı beğenmekten elim yoruldu gençler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim forum kitlesi 14-15 yaş yani sence de normal değil mi? Çoluk çocuk siyaset yaparsa olacağı bu.
Çok canımı sıkıyor böyle insanların olduğunu görmek. Benim umudum kalmadı zaten de , biz çekeceğiz bu çürümeyi belli , kabullendim. Gelecekte çocuklarımız rahat eder umarım.Bu ülkede bu herif gibileri olmasa bizim doğruları savunmak için ekstra çabaya ihtiyacımız olmaz da işte türüyorlar bir şekilde...
Herkes yerini ve nerede ne konuşması gerektiğini bilmeli. Bu her ne olursa olsun.Kardeşim forum kitlesi 14-15 yaş yani sence de normal değil mi? Çoluk çocuk siyaset yaparsa olacağı bu.
Çocuk oldukları için pek fazla bir şey diyemezsin fakat buna bir çözüm bulmak lazım işte.Herkes yerini ve nerede ne konuşması gerektiğini bilmeli. Bu her ne olursa olsun.
Katı kurallar eklenmeli ve hesaplara yaş tanımlaması yapılmalı. Mesela 18 yaşından küçük çocukların siyaseti bu kadar derinden konuşması yasak olmalı ve yapan kullanıcılar yasaklanmalı bana göre, başka türlü önüne geçilmez zaten.Çözüm uzaklaştırmak hocam
Haklısınız , 18 yaş sınırı olmasa bile profillerinde yaş bilgisi gözükmeli.Katı kurallar eklenmeli ve hesaplara yaş tanımlaması yapılmalı. Mesela 18 yaşından küçük çocukların siyaseti bu kadar derinden konuşması yasak olmalı ve yapan kullanıcılar yasaklanmalı bana göre, başka türlü önüne geçilmez zaten.