❌İndirim Bitti! 💥💥 Sparkle ARC B580 OC 12GB 9910 TL !! 💥💥 PEŞİN FİYATA 3 TAKSİT

Dostum bende a750 , b580 , 4060 hepsi var. F/p arc a750 en iyisiydi. Çok fark yok diye b580i sattım. Ben bozuldu demedim ki. Çevremdekilerin servise verenlerin hepsi yurtdışına gitti.
3 ay beklediler mi yurtdışı sürecini?

bu kartın düşük işlemciler ile performans sorunu vardı diye hatırlıyorum ben olsam 2. el 6800 alırdım.
driver konusunda üzmez herhalde ama bunu ileride satma işi ne olur bilemiyorum amd bile halen adam yerine koymayan ölücüler var iken.

bu kartın düşük işlemciler ile performans sorunu vardı diye hatırlıyorum ben olsam 2. el 6800 alırdım.
Herkes 2. el mi almak zorunda kral 0 isteyen işlemcisi de yeni olanlar bunu alsın işte.2. elciler olarak tüm konuları işgal ediyonuz yani.

Şikayet var, forumlara bakabilirsin. Soruların cevapları orada. Çevremdeki insanların dedikleri bu şekilde.
hocam basit bi soru sordum. hangi distribütöre ya da nereye başvurdunuz servis süreci için.

Herkes 2. el mi almak zorunda kral 0 isteyen işlemcisi de yeni olanlar bunu alsın işte.2. elciler olarak tüm konuları işgal ediyonuz yani.
r5 5600 ile bile sorun yaşayan hatırlıyorum bu kart ile alakalı, yani alsan bile 4060 seviyesinde veya daha altında performans ile kullanmak zorunda kalmak istemezdim ben gider 6700 veya 6800 alır ileridede satar başka karta geçerim.

uzak dur bişe demiyorum be. firmaya pislik atmana ayar oldum sadece. itopya gaminggen incehesap satsa da böyle bakıcak mıydın acaba. ayrıca partide 1 malda sorun çıktı diye tüm partide arıza var demek olmuyor. çok sallamasyon yetersiz bilgin var ve sıkıyosun yani. 1000/1 arıza oranı vardır o da ona denk gelmiştir.
Ürün satılan bir ürün değil, firma çok satış yapan bir firma değil. 3 ay önce arıza çıkan ürünün partisi daha bitmemiş ve hala aynı seri ellerinde duruyor ve ucuz fiyattan eritmeye çalışıyor olabilirler. İhtimal mi evet, BENİM İÇİN uzak durmak için yeterli, anlıyor musun ölümüne savunucu kardeş?

Firmayı tanımam etmem. Tanışma şeklim de bu şekilde negatif oldu. İtopya falan demişsin komik. Dün, MediaMarkt'ın RTX 3080 olarak sattığı laptobu farklı model marka olarak gönderdiğini öğrenince onun da üzerini çizdik (link). Kimse babamın oğlu değil. Ben böyle ilerlemeye devam edicem.

r5 5600 ile bile sorun yaşayan hatırlıyorum bu kart ile alakalı, yani alsan bile 4060 seviyesinde veya daha altında performans ile kullanmak zorunda kalmak istemezdim ben gider 6700 veya 6800 alır ileridede satar başka karta geçerim.
Yukarıyı oku yazdım zaten kral 7500f,7600 den aşağı işlemcisi olan tercih etmeyebilir zaten ama bu fiyata 4060 performansı verse bile çok iyi o ayrı konu.

Ürün satılan bir ürün değil, firma çok satış yapan bir firma değil. 3 ay önce arıza çıkan ürünün partisi daha bitmemiş ve hala aynı seri ellerinde duruyor ve ucuz fiyattan eritmeye çalışıyor olabilirler. İhtimal mi evet, BENİM İÇİN uzak durmak için yeterli, anlıyor musun ölümüne savunucu kardeş?

Firmayı tanımam etmem. Tanışma şeklim de bu şekilde negatif oldu. İtopya falan demişsin komik. Dün, MediaMarkt'ın RTX 3080 olarak sattığı laptobu farklı model marka olarak gönderdiğini öğrenince onun da üzerini çizdik (link). Kimse babamın oğlu değil. Ben böyle ilerlemeye devam edicem.
aga kimseyi savunmuyorum ne rollendin. Creature gayette youtube'a sistem çıkıyordu güzel satışlar yapıyordu indirimlerini görüyordum alışverişim de bulunuyo. Atom daha çok pazaryeri sistem satışı ağırlıklı gir bak görürsün zaten. Sektörü tanımıyosun bile gelmiş caz yapıyosun.

hocam basit bi soru sordum. hangi distribütöre ya da nereye başvurdunuz servis süreci için.
Anlatamıyorum sanırım. Çevremdeki insanlar. Ben senin gibi kime ne zaman saat kaçta verdin gibi sormuyorum ki. Adam servise verdim. Yurtdışına gitti. Bu kadar öyle detay girmiyoruz hocam. Gidip alın bir b580 ekran kartı servise verin. Süreci görün. Sonra fikrinizi belirtin bakalım hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,334
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri