lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,879
tövbestagfurullah tövbestafurullahAlıntıyı görüntüle
ekran kartının yanında bu şeklde destek aparatı da çıkıyormuş almak isteyipte bilmeyenler için yararlı olur
tövbestagfurullah tövbestafurullahAlıntıyı görüntüle
ekran kartının yanında bu şeklde destek aparatı da çıkıyormuş almak isteyipte bilmeyenler için yararlı olur
penta yurtdışına göndericek tabi nereden getirtiyorlarsa öyle yapıyolar da müşteriyi 2 3 ay yurtdışı sürecinde bekletmiyolar yani göz korkutmaya gerek yok penta türkiyenin en büyük distribütörü.kanka muhtemelen penta da yurtdışına yolluyor bizzat işlemci gönderdim intel i3 12100F yurtdışına gönderdi penta oradan değişim ürün yolladılar
valla ya ben asus prime 5070 aldım ondan bile destek aparatı çıkmadıBu adamlar daha ne versin bu fiyataHala memnun edemiyor adamları
Ama öyle kendim kullanıyorum.bu ne saçma bilgi hocam. abartma, kimse 400 dolarlık kartı yurtdışına servise göndermez. ürünün Türkiye distribütörü PENTA TEKNOLOJİ. servislik durum olursa PENTA'ya gidiyor.
Çıkan ekran kartı görmedim ben daha hiç üst modellerde bile helal olsun üreticiyevalla ya ben asus prime 5070 aldım ondan bile destek aparatı çıkmadı![]()
ayrıca A750 serisini getiren distribütör Oksid'di. Penta B580'ler ile sparkle getirmeye başladı. Sen okside başvurmadıysan hata sende. kısaca ürün bozulursa direk distribütörle konuşmak lazım.Ama öyle kendim kullanıyorum.![]()
Bu marka model ürün hakkında tüm sitelerde 3-5 yorum anca var zaten ve bi tanesi bu. 2-3 ay önce bu adamların sattığı aynı model mal bozuk çıkmış. Ellerindeki seride ayıplı ürünler var olabilir demek bu. Neden bir tanesinin bana denk gelme ihtimali olsun? Baya da ucuza satıyorlar şimdi. Gördüm, kıllandım ve uzak durmayı tercih ediyorum. Garip bir durummuş gibi neden bu kadar tartışma moduna geçtiniz enteresansınız.canımı sıkmıyorum da ürünü firma üretse haklısın. kötü mal üretip satmış dersin. ama bu adamlar bu ürünü pentadan alıyor ve ilana koyup satıyor. ürünün argesini yapmıyolar ki. bozuk çıkması ya da performansının kötü/iyi olması intelin suçu. bunu iyi/kötü herhangi bi firmaya yapsa birisi gidip firmayı savunurum
Tek tük de olsa can sıkıcı bir sorun. İlerde hangi oyunlarda olacağını da kestirmek zor sonuçta kartın driverları bu şekilde kodlanmış.Tek bir oyundan karşılaştırmak doğru değil bu fiyata iyi performans veriyor eğer işlemci eski nesil değilse,7600 yeterli olur her türlü.
valla aynen öyleÇıkan ekran kartı görmedim ben daha hiç üst modellerde bile helal olsun üreticiye
uzak dur bişe demiyorum be. firmaya pislik atmana ayar oldum sadece. itopya gaminggen incehesap satsa da böyle bakıcak mıydın acaba. ayrıca partide 1 malda sorun çıktı diye tüm partide arıza var demek olmuyor. çok sallamasyon yetersiz bilgin var ve sıkıyosun yani. 1000/1 arıza oranı vardır o da ona denk gelmiştir.Bu marka model ürün hakkında sitelerde 3-5 yorum anca var zaten ve bi tanesi bu. 2-3 ay önce bu adamların sattığı aynı model mal bozuk çıkmış. Ellerindeki seride ayıplı ürünler var olabilir demek bu. Neden bir tanesinin bana denk gelme ihtimali olsun? Baya da ucuza satıyorlar şimdi. Gördüm, kıllandım ve uzak durmayı tercih ediyorum. Garip bir durummuş gibi neden bu kadar savunma moduna geçtiniz enteresansınız.
Bütçesi bu kadar olan adamın bunları sorun edeceğini pek sanmam açıkçası.Bu kadar kafaya takıcaksa 20-30k versin sorunsuz model alsın o zaman.Biraz daha ekonomik kitleye oynuyor bu kartlarTek tük de olsa can sıkıcı bir sorun. İlerde hangi oyunlarda olacağını da kestirmek zor sonuçta kartın driverları bu şekilde kodlanmış.
Dostum bende a750 , b580 , 4060 hepsi var. F/p arc a750 en iyisiydi. Çok fark yok diye b580i sattım. Ben bozuldu demedim ki. Çevremdekilerin servise verenlerin hepsi yurtdışına gitti.ayrıca A750 serisini getiren distribütör Oksid'di. Penta B580'ler ile sparkle getirmeye başladı. Sen okside başvurmadıysan hata sende. kısaca ürün bozulursa direk distribütörle konuşmak lazım.