❌İndirim Bitti! 💥💥 Sparkle ARC B580 OC 12GB 9910 TL !! 💥💥 PEŞİN FİYATA 3 TAKSİT

İlgili firmaya veya sattığı ürüne ait negatif yorum görünce paylaşmak ve soğumakta abes bir durum yok. Firma çalışanı değilsen bu senin canını sıkmaması lazım. 20 yıldır internetten alışveriş yapıyorum, böyle ince eleyip sık dokuduğum için başım neredeyse hiç ağrımamıştır. Herkese tavsiye ederim.
canımı sıkmıyorum da ürünü firma üretse haklısın. kötü mal üretip satmış dersin. ama bu adamlar bu ürünü pentadan alıyor ve ilana koyup satıyor. ürünün argesini yapmıyolar ki. bozuk çıkması ya da performansının kötü/iyi olması intelin suçu. bunu iyi/kötü herhangi bi firmaya yapsa birisi gidip firmayı savunurum EĞER ÜRETİCİ DEĞİLSE.

canımı sıkmıyorum da ürünü firma üretse haklısın. kötü mal üretip satmış dersin. ama bu adamlar bu ürünü pentadan alıyor ve ilana koyup satıyor. ürünün argesini yapmıyolar ki. bozuk çıkması ya da performansının kötü/iyi olması intelin suçu. bunu iyi/kötü herhangi bi firmaya yapsa birisi gidip firmayı savunurum EĞER ÜRETİCİ DEĞİLSE.
Hak veriyorum hiçbir firmanın hateri olmaya gerek yok tercih edersin etmezsin o seni ilgilendirir.

Tr de garanti servisi yok bu kartın. Polonya gidiyordu servis için sanırım. Bozulursa yurtdışı tamir yani😅 Kendim de arc a750 kullanıyorum. A serisini kaldirmasalar iyiydi

Tablo bu şekilde, görüldüğü gibi sistemde 9800x3D varken 4060 ın içinden geçiyor ama 7600 varken bu sefer 4060 içinden geçiyor.

Çok değişik bir kart.

Ekler

• 1000028317.webp
    1000028317.webp
    62.7 KB · Hit: 85
mesela atomun kendi markaları da var dragos ve turbox hepimiz az çok biliyoruz. dragos ocean ve diamond modelli kasaları var. çok güzel kasalar. güç kaynaklarında da arıza çok duymadım diamondu da kullandım oceanı da. north modeli de fena değil. ama turbox olan çoğu şey, dragos ramler ssdler falan baya kötü yani. objektif olmak lazım.

Tablo bu şekilde, görüldüğü gibi sistemde 9800x3D varken 4060 ın içinden geçiyor ama 7600 varken bu sefer 4060 içinden geçiyor.

Çok değişik bir kart.
Tek bir oyundan karşılaştırmak doğru değil bu fiyata iyi performans veriyor eğer işlemci eski nesil değilse,7600 yeterli olur her türlü.

Tr de garanti servisi yok bu kartın. Polonya gidiyordu servis için sanırım. Bozulursa yurtdışı tamir yani😅 Kendim de arc a750 kullanıyorum. A serisini kaldirmasalar iyiydi
bu ne saçma bilgi hocam. abartma, kimse 400 dolarlık kartı yurtdışına servise göndermez. ürünün Türkiye distribütörü PENTA TEKNOLOJİ. servislik durum olursa PENTA'ya gidiyor.

1755849001696.webp

ekran kartının yanında bu şeklde destek aparatı da çıkıyormuş almak isteyipte bilmeyenler için yararlı olur

bu ne saçma bilgi hocam. abartma kimse 400 dolarlık kartı yurtdışına servise göndermez. ürünün türkiye distribütörü PENTA TEKNOLOJİ. servislik durum olursa PENTA'ya gidiyor.
kanka muhtemelen penta da yurtdışına yolluyor bizzat işlemci gönderdim intel i3 12100F yurtdışına gönderdi penta oradan değişim ürün yolladılar

Çok değişik bir kart.
Tek oyun fikir sahibi yapmaz. Bu optimizasyon sorunlu oyun bide.Resize bar açık olcak 12 nesil üstü işlemci olması yeterli. Ben olsam almam yine de. 4060 yazılım açısından ve destek açısından 1080 de yetiyor

Geri