Bence alma. Neden seviklerinide anlamıyorum hem çok pahalı hemde bence o kadar iyi değil. Tabii ki herkesin kendi görüşü, zevkler tartışılmaz. Oni bekleyebilirsin.SPECTRUM PHANTOM alınır mı? arkadaşlar hissiyatı vs nasıl bende asil ve radyant modelleri var ve ikiside çok iyi yorumlarınız nedir
bende oniyi hiç sevmiyorum yaBence alma. Neden seviklerinide anlamıyorum hem çok pahalı hemde bence o kadar iyi değil. Tabii ki herkesin kendi görüşü, zevkler tartışılmaz. Oni bekleyebilirsin.
bende hemen hemen hepsi var hızlı sıktı en çok kullandığım özel harekatSPECTRUM PHANTOM alınır mı? arkadaşlar hissiyatı vs nasıl bende asil ve radyant modelleri var ve ikiside çok iyi yorumlarınız nedir
Aga alınır ve y basılır dududu du dududuSPECTRUM PHANTOM alınır mı? arkadaşlar hissiyatı vs nasıl bende asil ve radyant modelleri var ve ikiside çok iyi yorumlarınız nedir
Kanka banada özel harekat kötü geliyobende hemen hemen hepsi var hızlı sıktı en çok kullandığım özel harekat
knk ben en iyisi o demiyorum ki tabi tartışılmaz ama spectrum sesinden dolayı çok bayıyor sıkıyorKanka banada özel harekat kötü geliyozevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna demememişler
Bencedeknk ben en iyisi o demiyorum ki tabi tartışılmaz ama spectrum sesinden dolayı çok bayıyor sıkıyor