Neler Yeni

SPECTRUM PHANTOM alınır mı ?

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
SPECTRUM PHANTOM alınır mı? arkadaşlar hissiyatı vs nasıl bende asil ve radyant modelleri var ve ikiside çok iyi yorumlarınız nedir

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Asil
SPECTRUM PHANTOM alınır mı? arkadaşlar hissiyatı vs nasıl bende asil ve radyant modelleri var ve ikiside çok iyi yorumlarınız nedir
Bence alma. Neden seviklerinide anlamıyorum hem çok pahalı hemde bence o kadar iyi değil. Tabii ki herkesin kendi görüşü, zevkler tartışılmaz. Oni bekleyebilirsin.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence alma. Neden seviklerinide anlamıyorum hem çok pahalı hemde bence o kadar iyi değil. Tabii ki herkesin kendi görüşü, zevkler tartışılmaz. Oni bekleyebilirsin.
bende oniyi hiç sevmiyorum ya

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Erdoğan Aktaş
bende hemen hemen hepsi var hızlı sıktı en çok kullandığım özel harekat

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Erdoğan Aktaş
Kanka banada özel harekat kötü geliyo :D zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna demememişler
knk ben en iyisi o demiyorum ki tabi tartışılmaz ama spectrum sesinden dolayı çok bayıyor sıkıyor

Prolar en çok özel harekat kullanıyor bence de öldürme sesi felan baya iyi. Spectruma değmez gereksiz pahalı o skin için.

Top Bottom