Spider-Man kostümü ile çarşıda gezmek yasak mı?

mando9098

80+
Reaksiyon skoru
7
Yakın zamanda Spider-Man kostümü sipariş ettim. Antalyada yaşıyorum bu yüzden turistlerde oldukca cok. Kışın bile gelen çok turist var. Bu yüzden çarşıda fotoğraf çekinsem 1 dolar - 20tl gibi ücretlere. Zabıta yakalarsa ceza keser mi? yasak mı bu? yasak diye biliyorum ancak arkadaşım yasak değil diyor. Bir kişiyle böyle fotoğraf çekinmiştim zamanında. konu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim fikir değil tam bilgiye ihtiyacım var.

282px-spider_man_no_more.jpg

boyle sacma sapan bı yasak mı olur

Hocam denemek lazım

Para karşılığı fotoğraf çektireceksen işler değişebilir, bir fikrim yok ama deneyip görmek lazım.

Yakın zamanda Spider-Man kostümü sipariş ettim. Antalyada yaşıyorum bu yüzden turistlerde oldukca cok. Kışın bile gelen çok turist var. Bu yüzden çarşıda fotoğraf çekinsem 1 dolar - 20tl gibi ücretlere. Zabıta yakalarsa ceza keser mi? yasak mı bu? yasak diye biliyorum ancak arkadaşım yasak değil diyor. Bir kişiyle böyle fotoğraf çekinmiştim zamanında. konu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim fikir değil tam bilgiye ihtiyacım var.
ne saçma bir iş fikri bu reis

saat 5 ten sonra mesaiye çık reis

knk cik zabita doverse ben para istemiyom bahsis aliyodum dersin

ne saçma bir iş fikri bu reis
iş için almuıyorum hocam çocukluktan hayalim oldugu için allaha şükür parada kazandıgım için bu hayalimi gerçekleştirmek istedim ozamanda bu fikir geldi aklıma hiç yoktan iyidir diye düşündüm arada bi çıkar yapardım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk cik zabita doverse ben para istemiyom bahsis aliyodum dersin
denenir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,757
Üyeler
175,102
Son üye
Burakkz