uncharted alırsan 2 oyun var uncharted al benceBu iki oyun arasında kaldım başka önerileriniz varsa açığım tabi, ama bu iki oyun arasında ki fikrinizide merak ediyorum.
ikisinide oynadım. Uncharted bitirdim. 2 oyun içerdiği için yaklaşık 26 saat sürüyor. Mükemmel bir 26 saat yaşadım hiç sıkılmadım bence uncharted alabilirsin. biraz daha ekleyip rdr2 de olur. Zombi teması seviyorsan RE serisi çok iyi. God of war, watch dogs 2 ve the whitcher 3 e de bakmanı öneririrmBu iki oyun arasında kaldım başka önerileriniz varsa açığım tabi, ama bu iki oyun arasında ki fikrinizide merak ediyorum.
Tesekkur ederim god of war, witcher 3, rdr var zaten. Cok vaktim olmadigi ixin rdr ve witchera daha giris bile yapamadim god of vara basladim anca. Biraz daha gameplay izleyip sanirim uncharted alacagimikisinide oynadım. Uncharted bitirdim. 2 oyun içerdiği için yaklaşık 26 saat sürüyor. Mükemmel bir 26 saat yaşadım hiç sıkılmadım bence uncharted alabilirsin. biraz daha ekleyip rdr2 de olur. Zombi teması seviyorsan RE serisi çok iyi. God of war, watch dogs 2 ve the whitcher 3 e de bakmanı öneririrm
mantıklı hocamTesekkur ederim god of war, witcher 3, rdr var zaten. Cok vaktim olmadigi ixin rdr ve witchera daha giris bile yapamadim god of vara basladim anca. Biraz daha gameplay izleyip sanirim uncharted alacagim
uncharted.Bu iki oyun arasında kaldım başka önerileriniz varsa açığım tabi, ama bu iki oyun arasında ki fikrinizide merak ediyorum.
Hiç Türkçe dublaj oynamadıysan uncharted al, paran varsa ikisinide alBu iki oyun arasında kaldım başka önerileriniz varsa açığım tabi, ama bu iki oyun arasında ki fikrinizide merak ediyorum.