Neler Yeni

🔥İndirim Spigen 20W USB-C 149₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

lulutfu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Yılmaz
Uygunsuz davranış
Sana cevap yazardım ama öncelikle başımı duvarlara vurup milyon tane hucremi öldürmem lazım. Seni anlamıyorum çünkü
sana fazla bile yazmışım ******** herif.şu konudaki mesajlarını okudum da pişman oldum düzgün açıklamama. bu arkadaşı lütfen banlayın mesajlarını okuyup adminler. senin partin benim partimli ayrıştırıcı yazılarından hakaretlerinden ve dallama olmasından ötürü bu adam da banlanmayacaksa bu siteye de bidaha girmem zaten

zartzurthesap

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
fb düşmanı
Lütfen cevaplar mısın ?? hepsiburadanın neden boykot edildiğini sormuşsun ısrarla ve bilip bilmeden boykot kültürü var demişsin. elbette boykota katılıp katılmamak senin takdirin lakin azıcık kafanı duvarlara vur da hepsiburadanın tubitak bilgem va aile ve sosyal hizmetler bakanligiyla imzaladığı protokolleri ve anlaşmaları araştır belki bu sayede diğer insanları yargılamak yerine biraz anlayışlı olursun ki günün sonunda zaten genel grev ve genel boykot kararları veriliyor ki türkiyenin en büyük e ticaret sitelerinden birine bu genel boykotu uygulamak hangi genel boykot kültürüne ters acaba?
"tubitak bilgem va aile ve sosyal hizmetler bakanligiyla imzaladığı protokolleri ve anlaşmaları araştır " :D :d boykot sebebi bu işte ahahahahah

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,704
İsim
Ekonomi Çok iyi
Admin yokmu bu forumda

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Selami kaplan
Uygunsuz davranış
Ülkesinde olan olayları görmezden gelip 50 tl ucuz olanı alcam diye iktidarın köpeği olmuş e ticaret firmalarından alışveriş yapmaya devam edenin harbili aklından şüphe ederim.

Hadi biz, hangi kapıya ait olduğumuzu biliyoruz da, sen kimin kopegisin sahipsiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana fazla bile yazmışım ******** herif.şu konudaki mesajlarını okudum da pişman oldum düzgün açıklamama. bu arkadaşı lütfen banlayın mesajlarını okuyup adminler. senin partin benim partimli ayrıştırıcı yazılarından hakaretlerinden ve dallama olmasından ötürü bu adam da banlanmayacaksa bu siteye de bidaha girmem zaten

Dedim ya, tek hücreli olmak şart.

Nuke44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Ata
2 tane alırsanız paparada 25 tl cashback var 😶‍🌫️
Screenshot_2025-03-27-23-51-50-884_com.mobillium.papara.jpg

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,072
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
100 liralık kablo konusunu nasıl siyasete bağladınız?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,367
Üyeler
172,821
Son üye
Magnus23
Top Bottom