sana fazla bile yazmışım ******** herif.şu konudaki mesajlarını okudum da pişman oldum düzgün açıklamama. bu arkadaşı lütfen banlayın mesajlarını okuyup adminler. senin partin benim partimli ayrıştırıcı yazılarından hakaretlerinden ve dallama olmasından ötürü bu adam da banlanmayacaksa bu siteye de bidaha girmem zatenSana cevap yazardım ama öncelikle başımı duvarlara vurup milyon tane hucremi öldürmem lazım. Seni anlamıyorum çünkü
"tubitak bilgem va aile ve sosyal hizmetler bakanligiyla imzaladığı protokolleri ve anlaşmaları araştır "Lütfen cevaplar mısın ?? hepsiburadanın neden boykot edildiğini sormuşsun ısrarla ve bilip bilmeden boykot kültürü var demişsin. elbette boykota katılıp katılmamak senin takdirin lakin azıcık kafanı duvarlara vur da hepsiburadanın tubitak bilgem va aile ve sosyal hizmetler bakanligiyla imzaladığı protokolleri ve anlaşmaları araştır belki bu sayede diğer insanları yargılamak yerine biraz anlayışlı olursun ki günün sonunda zaten genel grev ve genel boykot kararları veriliyor ki türkiyenin en büyük e ticaret sitelerinden birine bu genel boykotu uygulamak hangi genel boykot kültürüne ters acaba?
Ülkesinde olan olayları görmezden gelip 50 tl ucuz olanı alcam diye iktidarın köpeği olmuş e ticaret firmalarından alışveriş yapmaya devam edenin harbili aklından şüphe ederim.
sana fazla bile yazmışım ******** herif.şu konudaki mesajlarını okudum da pişman oldum düzgün açıklamama. bu arkadaşı lütfen banlayın mesajlarını okuyup adminler. senin partin benim partimli ayrıştırıcı yazılarından hakaretlerinden ve dallama olmasından ötürü bu adam da banlanmayacaksa bu siteye de bidaha girmem zaten