Bu da ayrı tayfa. Neyi, niçin yaptığını bilmeyen insanlar grubundan. Allah akıl versin.

Bu da ayrı tayfa. Neyi, niçin yaptığını bilmeyen insanlar grubundan. Allah akıl versin.
Kargo parası ödemek yerine premium alın hocam. Kargo parasıyla eşit. Avantajlarıda var.Kargo parası ile 200 TL'ye geliyor. Değer mi sizce?
Premium 50 tl gene 200 tl ödemiş oluyorum.100 oluyor kargoyla 150 oluyor 50ye premium alarak alın
Premium alayım hocam ama gene 200 tl vermiş olacağım başka bir ürün almayı düşünmüyorum.Kargo parası ödemek yerine premium alın hocam. Kargo parasıyla eşit. Avantajlarıda var.
İlk seferiniz ise 1 liraydı galiba hala devam ediyor mu bilmiyorum ama.Premium 50 tl gene 200 tl ödemiş oluyorum.
Premium alayım hocam ama gene 200 tl vermiş olacağım başka bir ürün almayı düşünmüyorum.
Bu donanımarşivinin kurucusu haksızlıklara karşı duran güzel video ve içerikler üretemiyor muydu? Bunun forumunda neden boykotu anlamlandıramayacak kadar kısıtlı zekaya sahip insanlar boykot yapan bilinçli vatandaşlarla dalga geçebiliyor. Bu konuda adminler bir şey yapmayacak mı?
Daha önce kullanıyordum ama artık amazon üzerinden alınca bıraktım. Amazona baktım aynı ürün 199 tl ordan alırım sanırım. Daha çabuk geliyor üstelik.İlk seferiniz ise 1 liraydı galiba hala devam ediyor mu bilmiyorum ama.
Git ötede havla yok mu önünde namaz kılacağın kahveciSana cevap yazardım ama öncelikle başımı duvarlara vurup milyon tane hucremi öldürmem lazım. Seni anlamıyorum çünkü
Lütfen cevaplar mısın ?? hepsiburadanın neden boykot edildiğini sormuşsun ısrarla ve bilip bilmeden boykot kültürü var demişsin. elbette boykota katılıp katılmamak senin takdirin lakin azıcık kafanı duvarlara vur da hepsiburadanın tubitak bilgem va aile ve sosyal hizmetler bakanligiyla imzaladığı protokolleri ve anlaşmaları araştır belki bu sayede diğer insanları yargılamak yerine biraz anlayışlı olursun ki günün sonunda zaten genel grev ve genel boykot kararları veriliyor ki türkiyenin en büyük e ticaret sitelerinden birine bu genel boykotu uygulamak hangi genel boykot kültürüne ters acaba?Sana cevap yazardım ama öncelikle başımı duvarlara vurup milyon tane hucremi öldürmem lazım. Seni anlamıyorum çünkü