Neler Yeni

🔥İndirim Spigen 20W USB-C 149₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

lulutfu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Yılmaz
Bu donanımarşivinin kurucusu haksızlıklara karşı duran güzel video ve içerikler üretemiyor muydu? Bunun forumunda neden boykotu anlamlandıramayacak kadar kısıtlı zekaya sahip insanlar boykot yapan bilinçli vatandaşlarla dalga geçebiliyor. Bu konuda adminler bir şey yapmayacak mı?

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Yasuo Mehmet
Kargo parası ile 200 TL'ye geliyor. Değer mi sizce?

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,976
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

Alioskii

80+ Bronze

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Yasuo Mehmet

Alioskii

80+ Bronze
Premium 50 tl gene 200 tl ödemiş oluyorum.

Premium alayım hocam ama gene 200 tl vermiş olacağım başka bir ürün almayı düşünmüyorum.
İlk seferiniz ise 1 liraydı galiba hala devam ediyor mu bilmiyorum ama.

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Selami kaplan
Uygunsuz davranış
Bu donanımarşivinin kurucusu haksızlıklara karşı duran güzel video ve içerikler üretemiyor muydu? Bunun forumunda neden boykotu anlamlandıramayacak kadar kısıtlı zekaya sahip insanlar boykot yapan bilinçli vatandaşlarla dalga geçebiliyor. Bu konuda adminler bir şey yapmayacak mı?

Sana cevap yazardım ama öncelikle başımı duvarlara vurup milyon tane hucremi öldürmem lazım. Seni anlamıyorum çünkü

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Yasuo Mehmet
İlk seferiniz ise 1 liraydı galiba hala devam ediyor mu bilmiyorum ama.
Daha önce kullanıyordum ama artık amazon üzerinden alınca bıraktım. Amazona baktım aynı ürün 199 tl ordan alırım sanırım. Daha çabuk geliyor üstelik.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,976
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
2 tane çektim 225tlden konu sahibine teşekkür ederim

eneskaya6

80+ Silver
Sıcak fırsatlar altında Akp,chp,mhp,israil,filistin, yahudi, boykot vs kelimeleri allah aşkına yasaklasın adminler.

Adam şarj adaptörü atmış 5 sayfanın 3’ü yok boykot yapın yok sen şurda şunu yap ben burda bunu. Uğraşırım diyorsanız 5dk uğraşıp sıcak fırsatlarda bu kelimeleri yasaklayin valla

lulutfu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Yılmaz
Sana cevap yazardım ama öncelikle başımı duvarlara vurup milyon tane hucremi öldürmem lazım. Seni anlamıyorum çünkü
Lütfen cevaplar mısın ?? hepsiburadanın neden boykot edildiğini sormuşsun ısrarla ve bilip bilmeden boykot kültürü var demişsin. elbette boykota katılıp katılmamak senin takdirin lakin azıcık kafanı duvarlara vur da hepsiburadanın tubitak bilgem va aile ve sosyal hizmetler bakanligiyla imzaladığı protokolleri ve anlaşmaları araştır belki bu sayede diğer insanları yargılamak yerine biraz anlayışlı olursun ki günün sonunda zaten genel grev ve genel boykot kararları veriliyor ki türkiyenin en büyük e ticaret sitelerinden birine bu genel boykotu uygulamak hangi genel boykot kültürüne ters acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,551
Üyeler
171,942
Son üye
Gravewormszr
Top Bottom