Hocam Iphone 14 Pro Max gibi telefonlarda yan sanayi adaptör kullandığı için çok fazla sorun çeken insan var. Orijinal olanı almanızı tercih ederim.
hangi ürünü almak daha mantıklı?Apple 20W USB-C Güç Adaptörü MHJE3TU/A : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple 20W USB-C Güç Adaptörü MHJE3TU/A : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Hocam Iphone 14 Pro Max gibi telefonlarda yan sanayi adaptör kullandığı için çok fazla sorun çeken insan var. Orijinal olanı almanızı tercih ederim.
Yan sanayiden kastım apple dışındaki ürünlerdi. Fakat MFI lisansı verildiyse sıcak bakılabilir.Hocam spigen adlı marka Apple tarafından MFI lisansi verilmiş bir marka öyle yan sanayi değil yani sadece merak ettim fiyatında değilim, ürünün yorumlarını gördüm seveni çok sevmeyeni yok diyebilirim.
14 pro kullaniyorum cok fazla yan sanayi adaptorlerden sarj aletlerinden entegre sorunlari yasayanlar olmus fazla aksiyon olmasin diye orjinal apple sarj aleti aldim 20w kablosu zaten kutudan cikti ortalama 1.30 saat gibi bir surede %20-%100 sarj edebiliyor
hangi ürünü almak daha mantıklı?Apple 20W USB-C Güç Adaptörü MHJE3TU/A : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple 20W USB-C Güç Adaptörü MHJE3TU/A : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
20w Apple almaya karar verdim14 pro kullaniyorum cok fazla yan sanayi adaptorlerden sarj aletlerinden entegre sorunlari yasayanlar olmus fazla aksiyon olmasin diye orjinal apple sarj aleti aldim 20w kablosu zaten kutudan cikti ortalama 1.30 saat gibi bir surede %20-%100 sarj edebiliyor