Spigen 27W mı Apple 20W mı?

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,558
Apple'ın adaptörü, kablosu vs kaliteli değil. Diğer üreticiler ucuza çok daha kaliteli aksesuarlar üretiyorlar.

spigen var bende malzemesi cidden kaliteli.dandik markaların priz uçları kırılırken aynı darbede spigen saglam kaldı

Apple telefonları farklı adaptör ile şarj etmeyi ben önermiyorum. Zaten şarj entegreleri hassas oluyor sanırım. iPhone 14 Pro / Pro Max'lerde o kadar fazla sorun yaşan kullanıcı var ki insan başka adaptör kullanmaktan çekiniyor. "Entegre ile ne alaka farklı adaptör" diyebilirsiniz ancak sorunu yaşayan kişilerin büyük çoğunluğu farklı marka adaptör kullanıyor.

Ek olarak 27w ile 20w arasında çok da bir süre farkı yok. Gereksiz aksiyon olarak görüyorum ve Apple adaptör öneriyorum.

Telefonun güncel sayılabilen veya güncel cihazlardansa ( 11 ve üstü ) orjinal adaptör kullanmanı öneririm. Aldığın farklı marka ne kadar kaliteli olursa olsun cihaza zarar veriyor nasıl veya neden bilmiyorum ama apple kullanıyorsan kablon ve adaptöründe orjinal olmalı ben geçmişte farklı adaptör ve kablo nedeniyle batarya ömrümün kısaldığını net bir şekilde öğrendim.

Cihaz 13 Pro/Max, 14 Pro/Max değil ise 27W anlamsız. Sadece fiyattan kazanırsın.
Spigen 2.9A, 9.3V civarı bir güç sağlıyor. Apple'ın adaptörü ise 2.1A, 9V civarı güç sağlıyor.
Spigen, Apple'a göre batarya sağlığına daha olumsuz sonuç vereceği kesin.
Orijinal ile yoluna devam etmeni öneririm.

Arkadaşlar kablosuz hızlı şarj önerisi olan var mı? OnePlus 9 Pro 50w kablosuz alabiliyor. Marka bilmediğimden 15w Spigen aldım 500 TL ye

Cihaz 13 Pro/Max, 14 Pro/Max değil ise 27W anlamsız. Sadece fiyattan kazanırsın.
Spigen 2.9A, 9.3V civarı bir güç sağlıyor. Apple'ın adaptörü ise 2.1A, 9V civarı güç sağlıyor.
Spigen, Apple'a göre batarya sağlığına daha olumsuz sonuç vereceği kesin.
Orijinal ile yoluna devam etmeni öneririm.
14 pro max var yorumların çoğu bu adaptörü övmüş hiç kötü yorum bulamadım neredeyse

Geri