- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,004
33 watt değerinin üstüne çıkmaz zaten sınırlar cihaz.33 watt telefonu 45 watt ile şarj etsem sorun olur mu acaba
33 watt değerinin üstüne çıkmaz zaten sınırlar cihaz.33 watt telefonu 45 watt ile şarj etsem sorun olur mu acaba
Güzel ürün fakat kablonun örgü oldugu nerede yazıyor ben göremedim örgüye de benzemiyor pvc gibi
Linke tıkladığında fotoğraftaki kablo örgümü bana tarif edebilir misin?
Ürün fotoğrafları hatalı fakat açıklamada yazıyorLinke tıkladığında fotoğraftaki kablo örgümü bana tarif edebilir misin?
30 olması lazım.ip 15 pro max 20 watt destekliyor dimi bunu alsam da işe yaramaz
Sağolasın bu arada. Çektim bir tane lazım olur.Spigen 45 Watt Adaptör ve Süper hızlı şarj 2.0 destekleyen USB-C kablosu için çok çok iyi fiyat.
internette 20 yazıyor bulamadım 30 yazan bir yer30 olması lazım.
20 imiş hocam sanırsam evet. Bazı şarj cihazlarında 25-26 alıyormuş da 20 imiş standardı. Pardon hocam.internette 20 yazıyor bulamadım 30 yazan bir yer
Hocam sadece açıklamaya bakarak veya fotoğrafa bakarak alacaksanız bilemiyorum. Ürün yorumlarında da pvc kablo hepÜrün fotoğrafları hatalı fakat açıklamada yazıyor
Ürün geldi örgü kablo kaliteli alacak arkadaşlar varsa diyeHocam sadece açıklamaya bakarak veya fotoğrafa bakarak alacaksanız bilemiyorum. Ürün yorumlarında da pvc kablo hep
Örgü geldiyse iyi arkadaşın biri boş yaptı da mhrs atıyor ,ona istinaden uzadı konuÜrün geldi örgü kablo kaliteli alacak arkadaşlar varsa diye