Neler Yeni

🔥İndirim Spigen 45W GaN USB-C 2 Port Mini Adaptör PPS 2.0 399TL

GirayHan

80+ Platinum

MeYuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mert YÜKSEL

GirayHan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6493581354329 senedir bu fiyatta

bu ayın 3'ünden beri iniş çıkış gösteriyor.

son 6 ay'ın en düşük fiyatı denilmiş fakat önceden de bu fiyatlara anlık drop indiğini bende biliyorum

ihtiyacı olan için fırsat geri kalan için geyik konusu.

1726995770651.png

liluzivert

80+ Bronze
bu ayın 3'ünden beri iniş çıkış gösteriyor.

son 6 ay'ın en düşük fiyatı denilmiş fakat önceden de bu fiyatlara anlık drop indiğini bende biliyorum

ihtiyacı olan için fırsat geri kalan için geyik konusu.

Alıntıyı görüntüle
kanka senin postunun altında benzer konularda en az 10 tane bu ürün var yakın zamanda aynı fiyattan açılmış hatta aynı fiyata yanında kabloyla gelen hali bile var
Mesaj otomatik birleştirildi:

bomboş konu yani şu ürün uzun süredir bu fiyatta

GirayHan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka senin postunun altında benzer konularda en az 10 tane bu ürün var yakın zamanda aynı fiyattan açılmış hatta aynı fiyata yanında kabloyla gelen hali bile var
var.

spingenin ürünlerini takip ediyorsan bilirsin. fiyatlar dalgalanıyor. en dibe iner sonra çıkar şu an fiyat inmiş durumda bu yüzden ihtiyacı olan için fırsat diyorum :)

liluzivert

80+ Bronze
var.

spingenin ürünlerini takip ediyorsan bilirsin. fiyatlar dalgalanıyor. en dibe iner sonra çıkar şu an fiyat inmiş durumda bu yüzden ihtiyacı olan için fırsat diyorum :)
spingen:);)

sanarsın dünyanın en sağlam güç ürünü üreticisi :kekw:

utanmadın mı konuyu açarken

GirayHan

80+ Platinum
ek olarak konumun altına her geldiğinde ofansif davranıyorsun bunu yapma. ürünle ilgili bir paylaşımın varsa atıyorum teknik detay ürün kullanımı hakkında bilgi vb yaz. bunun haricinde paylaşımlarımı beğenmiyorsan blokla. ;) boşuna bildirimlerini okuyoruz.

liluzivert

80+ Bronze
ek olarak konumun altına her geldiğinde ofansif davranıyorsun bunu yapma. ürünle ilgili bir paylaşımın varsa atıyorum teknik detay ürün kullanımı hakkında bilgi vb yaz. bunun haricinde paylaşımlarımı beğenmiyorsan blokla. ;) boşuna bildirimlerini okuyoruz.
sana özel değil dost boş konuların altına yazıyorum kim olduğunu bilmiyorum bile

GirayHan

80+ Platinum
spingen:);)

sanarsın dünyanın en sağlam güç ürünü üreticisi :kekw:

utanmadın mı konuyu açarken
imla hatasını alıp düzeltip sonuna göz kırpma işareti koyunca havalı olmuyorsun. mouse pad'inden tut evimde kullandığım bir çok spigen ürünü mevcut.

oldukça kaliteli ürünleri var.

spigen markasını bilmiyorsan bu benim sorunum değil senin cehaletin hemde cehaletinden utanmadan yazıyorsun :D

liluzivert

80+ Bronze
imla hatasını alıp düzeltip sonuna göz kırpma işareti koyunca havalı olmuyorsun. mouse pad'inden tut evimde kullandığım bir çok spigen ürünü mevcut.

oldukça kaliteli ürünleri var.

spigen markasını bilmiyorsan bu benim sorunum değil senin cehaletin hemde cehaletinden utanmadan yazıyorsun :D
marka kötü demedimde bu kadar glazelemen komik

Top Bottom