🔥İndirim Spigen 47 Watt 2 Usb-c Portlu Adaptör 349 TL

spigenlerin fiyatı hep indirimde nedense

spigenlerin fiyatı hep indirimde nedense
İndirimde 20000 mah powerbank aldım, şarjı 15 saatte dahi tam dolmadı ve S24 FE telefonu 2.5 defa anca şarj edebildi. Aynı sorunları bir çok kişide gördüm, stok olmadığı için ürün değişimi de yapamadım şu an serviste. 5 adet usb kablosuda almıştım ancak yaşadığım deneyim güvenimi sarstı. İki katı fiyata gidip telefon üreticilerinin kendi aksesuarlarını tercih edeceğim bir daha.

s25 ultram için aynısını kullanıyorum 3 aydır. 1 saatte tam şarj ediyor. süper hızlı şarj desteği mevcut hiç ısınmıyor çok güzel bir ürün bu fiyata.

gan 2 3 muhabbeti için lazım böyle bişey

Son düzenleme:
İndirimde 20000 mah powerbank aldım, şarjı 15 saatte dahi tam dolmadı ve S24 FE telefonu 2.5 defa anca şarj edebildi. Aynı sorunları bir çok kişide gördüm, stok olmadığı için ürün değişimi de yapamadım şu an serviste. 5 adet usb kablosuda almıştım ancak yaşadığım deneyim güvenimi sarstı. İki katı fiyata gidip telefon üreticilerinin kendi aksesuarlarını tercih edeceğim bir daha.
Hocam spigen cidden öyle fiyat performans olarak iyi olabilir ama asla bir ugreen etmiyor

Tek adaptörle 2 cihaz şarj eden adaptör. Fiyat çok iyi
S24 FE İçin Kullanıyorum İyi Şarj Ediyor Birde 20.000 mAH Powerbank Var Onuda Hızlı Şarj Edebiliyor Aynı Anda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam spigen cidden öyle fiyat performans olarak iyi olabilir ama asla bir ugreen etmiyor
Ugreen çinde ürettirilen düz marka basılıp geçilen ürünler üretiyor hocam spigen daha kaliteli

Spigen in 7 adet şarj aleti var bende. Hepsini de çok uyguna aldım.
Isınmıyor bendeki cihazlar.
Samsung S25 FE ve redmi note 14 pro plus var. Çok güzel şarj eyor. İlandaki cihazı da 150 puan +25 tl hepsi pay ile 175e mal ettik.. Anneme ve babama bu cihazlardan aldım. Memnunlar. Bozulmuyor da namıssız😅

Spigen şarj aleti ve kılıf konusunda fiyat performans. Benim tüm adaptörlerim, kablolarım, kılıfım Spigen ve çok memnunum.

1764946974580.webp

iki cihaz takınca aynı anda ikisinede 47 watt veremiyor yalnız.

Geri