whshhehehe
80+
- Reaksiyon skoru
- 111
Tek adaptörle 2 cihaz şarj eden adaptör. Fiyat çok iyi
İndirimde 20000 mah powerbank aldım, şarjı 15 saatte dahi tam dolmadı ve S24 FE telefonu 2.5 defa anca şarj edebildi. Aynı sorunları bir çok kişide gördüm, stok olmadığı için ürün değişimi de yapamadım şu an serviste. 5 adet usb kablosuda almıştım ancak yaşadığım deneyim güvenimi sarstı. İki katı fiyata gidip telefon üreticilerinin kendi aksesuarlarını tercih edeceğim bir daha.spigenlerin fiyatı hep indirimde nedense
deli gibi ısınıyor gan filan hikayegan 2 3 muhabbeti için lazım böyle bişey
Hocam spigen cidden öyle fiyat performans olarak iyi olabilir ama asla bir ugreen etmiyorİndirimde 20000 mah powerbank aldım, şarjı 15 saatte dahi tam dolmadı ve S24 FE telefonu 2.5 defa anca şarj edebildi. Aynı sorunları bir çok kişide gördüm, stok olmadığı için ürün değişimi de yapamadım şu an serviste. 5 adet usb kablosuda almıştım ancak yaşadığım deneyim güvenimi sarstı. İki katı fiyata gidip telefon üreticilerinin kendi aksesuarlarını tercih edeceğim bir daha.
S24 FE İçin Kullanıyorum İyi Şarj Ediyor Birde 20.000 mAH Powerbank Var Onuda Hızlı Şarj Edebiliyor Aynı AndaTek adaptörle 2 cihaz şarj eden adaptör. Fiyat çok iyi
Ugreen çinde ürettirilen düz marka basılıp geçilen ürünler üretiyor hocam spigen daha kaliteliHocam spigen cidden öyle fiyat performans olarak iyi olabilir ama asla bir ugreen etmiyor
O zaten hepsinde öyle. Toplam 47 watt.