Spigenin bu model kilifi kullanan var midir ?

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
869
Iphone 13 e kilif almayi dusunuyorum oncelik koruyucu ve kaba olmamasi. Spigen markasi iyi diye biliyorum bu modelin bir rengini alicam rengine karar veremedim iphone 13 mavi varda hangisi uyar bilmiyorum. Bu kilifi kullanan var mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Iphone 13 e kilif almayi dusunuyorum oncelik koruyucu ve kaba olmamasi. Spigen markasi iyi diye biliyorum bu modelin bir rengini alicam rengine karar veremedim iphone 13 mavi varda hangisi uyar bilmiyorum. Bu kilifi kullanan var mi ?

ben 11 ve s9+'da 5 sene kılıflarını kullandım temizdir.
Şeffaf kılıfları 5-6 ay sonra sararıyor ama çok iyi koruyor.

Spigen markası kılıf denince aklıma ilk gelen markadır. Tercih edebilirsiniz.

Spigen markası kılıf denince aklıma ilk gelen markadır. Tercih edebilirsiniz.
ben 11 ve s9+'da 5 sene kılıflarını kullandım temizdir.
Şeffaf kılıfları 5-6 ay sonra sararıyor ama çok iyi koruyor.
Eskiden bu link attigim kilif yoktu bu yeni sanirim ama buda spigenin. Spigen sitesinde zaten tum renkler yok ta amazonda var ve az daha uygun gibi. Benim iphone 13 mavi ama hangi renk yakisir bilemedim. Garip bir renkleri var

Spigen iyidir ancak bütçen varsa MagSafe öneririm.

Çok premium bir hissiyatı var, Apple mağazalarından birisine yakınsan şubeye gidip görebilirsin aslında.
Keske olsada malesef yok. Olsa bakardim

Çok premium bir hissiyatı var, Apple mağazalarından birisine yakınsan şubeye gidip görebilirsin aslında.
Bide bir kilifa o kadar vermek istemiyom spigenin 2 kati nerdeyse :) ama tabi bilemedim daha ekran koruyucu alacam :) apple den alirsak bi 1000 lik olurum

Keske olsada malesef yok. Olsa bakardim

Bide bir kilifa o kadar vermek istemiyom spigenin 2 kati nerdeyse :) ama tabi bilemedim daha ekran koruyucu alacam :) apple den alirsak bi 1000 lik olurum
O zaman Spigen al geç hocam, çok zorlama bütçeni :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,706
Üyeler
189,136
Son üye
dotking
Geri