Dostlar bende kupon var 100 tl uzerine 50 sizde de varsa cok iyi fiyat degil mi ?
Usb to typce olani da 200 tl ama kupon uygulanmiyor
Valla spingen havitten iyidir diyerek aldim ben 2 typc 1 usb olarak 3 adetkabloyu kullanan var mi? spigen iyi marka ama bunun kalitesi vs. nasil?
Spigen iyi marka diye biliyorum alınmaz mıDostlar bende kupon var 100 tl uzerine 50 sizde de varsa cok iyi fiyat degil mi ?
ILk 3000 kullanimla sinirli diyor tek tek alinca her biri 150 ye geliyo havit 3 tanesi 600 bunun 450 ben havit bilmem ondan bunu aldim 150 lira dürüm parasi cogu yerdeSpigen iyi marka diye biliyorum alınmaz mı
usb type-c olan kablosunu aldım tavsiye ederimkabloyu kullanan var mi? spigen iyi marka ama bunun kalitesi vs. nasil?
Normal fiyatı bu mu acep?Amazon aynı paraya indirimsiz satıyor
Baseus dışı iyi ama içi çöp. Kısa sürede bozulur. Tamamen tasarım markası.Watt ini bilmem ama ben bu kablodan aldım. Kutusunda kocaman essentials yazıyor. Yani giriş seviyesi bir ürün sanırım. Örgü kablo değil.
Halbuki daha önce baseus almıştım. Arada inanılmaz kalite farkı var. Dediğim gibi watt hızlı şarj vs denemedim ama bir daha alsam yine baseus alırım.
Baseus Cafule, 20 W 3.0 A USB-C & USB-C Hızlı Şarj & Data Aktarımı Kablosu, 1 Metre, Kırmızı - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Baseus Cafule, 20 W 3.0 A USB-C & USB-C Hızlı Şarj & Data Aktarımı Kablosu, 1 Metre, Kırmızı - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu