Marvel olan tarafta var diye hatırlıyorumMarvel mı? DC olmasın o
Hocam tecrübelisiniz galiba başlığa spoilerli diye yazdım neyse konuya gireyim 2 gündür The Flash izlemiyordum bugün izleyim dedim 3. Sezon 17. Bölümdeyim bundan önceki bölümde Wally West'i hız gücünde çıkarmıştı flash 127. bölüme gelicek olursak dizinin Türkçe Dublajında Flash ve Supergirl'in önceki bölümlerinde dedi şaşırdım çünkü önceki bölümde böyle bir şey yoktu ve dizide bildiğim kadarıyla ilk defa görüyorum supergirl'i sonra başlangıç her zamanki gibi önceki bölümlerdeki sahneleri gösteriyorlar neredeyse hiçbir sahneyi görmediğime eminim neden böyle sizce?3 kez bitirdim diziyi. 5. sezondan sonrası The Iris’e bağlıyor. 5. sezona kadar yavaş yavaş izle derim.
Flash’la bağlantılı diziler var o yüzden.Hocam tecrübelisiniz galiba başlığa spoilerli diye yazdım neyse konuya gireyim 2 gündür The Flash izlemiyordum bugün izleyim dedim 3. Sezon 17. Bölümdeyim bundan önceki bölümde Wally West'i hız gücünde çıkarmıştı flash 127. bölüme gelicek olursak dizinin Türkçe Dublajında Flash ve Supergirl'in önceki bölümlerinde dedi şaşırdım çünkü önceki bölümde böyle bir şey yoktu ve dizide bildiğim kadarıyla ilk defa görüyorum supergirl'i sonra başlangıç her zamanki gibi önceki bölümlerdeki sahneleri gösteriyorlar neredeyse hiçbir sahneyi görmediğime eminim neden böyle sizce?
Bölüm adını googleda arat sitelerde olur o bölümlerin izlenme sırası arrow 4x5 supergirl 2x6 gibi falanHocam tecrübelisiniz galiba başlığa spoilerli diye yazdım neyse konuya gireyim 2 gündür The Flash izlemiyordum bugün izleyim dedim 3. Sezon 17. Bölümdeyim bundan önceki bölümde Wally West'i hız gücünde çıkarmıştı flash 127. bölüme gelicek olursak dizinin Türkçe Dublajında Flash ve Supergirl'in önceki bölümlerinde dedi şaşırdım çünkü önceki bölümde böyle bir şey yoktu ve dizide bildiğim kadarıyla ilk defa görüyorum supergirl'i sonra başlangıç her zamanki gibi önceki bölümlerdeki sahneleri gösteriyorlar neredeyse hiçbir sahneyi görmediğime eminim neden böyle sizce?
İzlediğim en kötü diziydi.Arakdaşlar ilk 2 sezonu güzeldi ama 2. sezon 23. bölümde her şey yoluna girmişken flash zamanın akışı ile oynayıp annesini kurtarıyor bir zaman çizgisini yok edip diğerini oluşturuyor her yeni sezonda bu mu oluyor eğer öyleyse tadında bırakmayı düşünüyorum devam etmeli miyim?
Dizinin ilk sezonları güzeldi bozmaları kötü olmuş keşke tadında bıraksalardı.Diziyi manyak bozdular. İlk sezonlar gerçekten muazzam ama sonra saçmalıyor her olay aynı. Hele 7. sezon saçmalığın ötesinde izleyen 3,5 kişi var ülkede.