Neler Yeni

[Spoiler] The Flash Dizisine Devam Edilmeli mi?

VorleN

80+ Silver
Diziyi baya izledim şunu demem lazım ki aşırı saçma oluyor bölümler 4.sezondan sonrası izlenmez bazı bölümler diğer marvel dizileri ile birleştirilmiş vs oluyor izlemenizi tavsiye etmem.
Marvel mı? DC olmasın o :)

VorleN

80+ Silver
3 kez bitirdim diziyi. 5. sezondan sonrası The Iris’e bağlıyor. 5. sezona kadar yavaş yavaş izle derim.
Hocam tecrübelisiniz galiba başlığa spoilerli diye yazdım neyse konuya gireyim 2 gündür The Flash izlemiyordum bugün izleyim dedim 3. Sezon 17. Bölümdeyim bundan önceki bölümde Wally West'i hız gücünde çıkarmıştı flash 127. bölüme gelicek olursak dizinin Türkçe Dublajında Flash ve Supergirl'in önceki bölümlerinde dedi şaşırdım çünkü önceki bölümde böyle bir şey yoktu ve dizide bildiğim kadarıyla ilk defa görüyorum supergirl'i sonra başlangıç her zamanki gibi önceki bölümlerdeki sahneleri gösteriyorlar neredeyse hiçbir sahneyi görmediğime eminim neden böyle sizce?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Hocam tecrübelisiniz galiba başlığa spoilerli diye yazdım neyse konuya gireyim 2 gündür The Flash izlemiyordum bugün izleyim dedim 3. Sezon 17. Bölümdeyim bundan önceki bölümde Wally West'i hız gücünde çıkarmıştı flash 127. bölüme gelicek olursak dizinin Türkçe Dublajında Flash ve Supergirl'in önceki bölümlerinde dedi şaşırdım çünkü önceki bölümde böyle bir şey yoktu ve dizide bildiğim kadarıyla ilk defa görüyorum supergirl'i sonra başlangıç her zamanki gibi önceki bölümlerdeki sahneleri gösteriyorlar neredeyse hiçbir sahneyi görmediğime eminim neden böyle sizce?
Flash’la bağlantılı diziler var o yüzden.
Ayrıca dublaj yerine altyazılı izlemeni öneririm.

mental bey

80+ Bronze
Kardeş 3. sezonun belli bir yerine kadar daha güzel. En iyisi 3. sezonu da izle daha sonra hiç izleme.

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
Bölüm adını googleda arat sitelerde olur o bölümlerin izlenme sırası arrow 4x5 supergirl 2x6 gibi falan

Fordon Greeman

80+ Bronze
Arakdaşlar ilk 2 sezonu güzeldi ama 2. sezon 23. bölümde her şey yoluna girmişken flash zamanın akışı ile oynayıp annesini kurtarıyor bir zaman çizgisini yok edip diğerini oluşturuyor her yeni sezonda bu mu oluyor eğer öyleyse tadında bırakmayı düşünüyorum devam etmeli miyim?
İzlediğim en kötü diziydi.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Diziyi manyak bozdular. İlk sezonlar gerçekten muazzam ama sonra saçmalıyor her olay aynı. Hele 7. sezon saçmalığın ötesinde izleyen 3,5 kişi var ülkede.

Top Bottom