Spoofer sonrası olan sıkıntılar nasıl düzeltebilirim?

anka2

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba iyi forumlar
Asus tuf gaming f15 fx506HE

Cihazıma 1 sene önce spoofer yapmıştım banlı oyun yüzünden.

2gün öncede dedimki bilgisayarda çok boş şeyler var format atıyım.

Ayriyetten format atma sebebim daha var bilgisayar klavye aydınlatmasını armoury create de değismiyordu

Turbo mod dengeli felan onlarda olmuyordu format attım Gine düzelmedi formattan sonra wi-fi
Driveri görmedi önceden görüyordu ve şuan sistem üretici kısmında Asus yerine farklı isim yaziyor
Her ne yaparsam yapayım düzelmedi 2 kere bios güncelledim gine olmadı sadece klavye ayarları sıfırlandı.
Ama Gine klavye rengi değişmiyor lütfen yardım edin.

Aynı problemi yaşadık. Aygıtın donanım kimliğini kopyala devid'de arat. Çıkan driverı indir kur. Wifi geldikten sonra en son sürüme güncellersin.

Aynı problemi yaşadık. Aygıtın donanım kimliğini kopyala devid'de arat. Çıkan driverı indir kur. Wifi geldikten sonra en son sürüme güncellersin.
Ethernet kablosu ile kurulum yapıyorum sorun o deyil sorun önceden wi-fi gören cihaz şuan görmüyo ve armoury create klavye rengini değistirmiyo

Hiç görünmüyor spoofer sonrası oldu bunlar ve üretici bilgilerine kadar değişmiş kendim elle yüklersem geliyor fakat dediğim gibi bilgisayarın birçok bileşeni bu spoofer den sonra çalışmıyor sıkıntı çıkarıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

WiFi hiç mi görünmüyor yoksa tanımlanamayan aygıt olarak görünüyor mu aygıt yöneticisinde?
Hiç görünmüyor spoofer sonrası oldu bunlar ve üretici bilgilerine kadar değişmiş kendim elle yüklersem geliyor fakat dediğim gibi bilgisayarın birçok bileşeni bu spoofer den sonra çalışmıyor sıkıntı çıkarıyor
.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,154
Üyeler
192,624
Son üye
entropy57
Geri