Neler Yeni

SPOR ALETLERİM KENDİMİ GELİŞTİRMEYE YETERLİ OLURMU

ardaipek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Arda İpek
halter dumbel koşu bandı bisiklet bide bacak için bi basit bi sistem yaptım bide arka kollar için bir sistem var arkadaşım onlar yeterli olmaz bazı kas bölgelerini es geçersin dedi şuan zayıflama ve aynı zamöanda kas yapmak için spor yapıyorum 84 kiloyum ideal kilom 75 o kiloya inmek ve sonrasında biraz vücut yapmak için yeterli olur mu

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
halter dumbel koşu bandı bisiklet bide bacak için bi basit bi sistem yaptım bide arka kollar için bir sistem var arkadaşım onlar yeterli olmaz bazı kas bölgelerini es geçersin dedi şuan zayıflama ve aynı zamöanda kas yapmak için spor yapıyorum 84 kiloyum ideal kilom 75 o kiloya inmek ve sonrasında biraz vücut yapmak için yeterli olur mu
Ne yapsanız sizin için daha iyidir hocam. Evdeki aletlerinizi kullanın. Emin olun verim alırsınız. Hiç yapmamaktan iyidir. Şimdiden kolay gelsin. Önemli olan disiplinli bir şekilde bu işi yapmak. Etkisini göreceksinizdir.

ardaipek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Arda İpek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yapsanız sizin için daha iyidir hocam. Evdeki aletlerinizi kullanın. Emin olun verim alırsınız. Hiç yapmamaktan iyidir. Şimdiden kolay gelsin. Önemli olan disiplinli bir şekilde bu işi yapmak. Etkisini göreceksinizdir.
3 aydır yapıyorum üstüne düzenli de besleniyorum tartıda 4 5 kilo fark oldu zaten aynada kaslar da baya belirginleşti ama dediği kafama takıldı bazı kas gruplarını es geçme durumu

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,065
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram