işime yarayabilecek olan fazla da uçmayan modelleri alabilirim ben sizden öneri istiyorum şu şu özelliklerinden dolayı işini görür vs vsMerhaba Bütçeniz Yoksa Apple dan Uzak Durmanızı Öneririm Ancak İlla Alıcam Diyorsanız Öneri Yapabilmek İçin Bütçeden Kastınızın Ne Kadar Olduğunu Bilmem lazım
Yani Pek Bir Detay Belirtmemişsiniz Spor Ve Gündelik Kullanımı Her Saat Takip edebilir Durumda Şuanda Apple Watch SE Hem Fiyatının Uygun Olması İle Hem de İhtiyaçlarınıza Uygun Göründüğü İçin Önerebileceğim Bir Model Olur Spor Modları Gayet Stabil Çalışıyor Açıkçası Akıllı Saatlerin Artık Hepsinde Aynı Özellikler Olduğu İçin Şu Alınır Şu Yüzden Demek Biraz Zor Oluyor Bu Modelde Mesela Suya Dayanıklılık Varişime yarayabilecek olan fazla da uçmayan modelleri alabilirim ben sizden öneri istiyorum şu şu özelliklerinden dolayı işini görür vs vs
Yani Pek Bir Detay Belirtmemişsiniz Spor Ve Gündelik Kullanımı Her Saat Takip edebilir Durumda Şuanda Apple Watch SE Hem Fiyatının Uygun Olması İle Hem de İhtiyaçlarınıza Uygun Göründüğü İçin Önerebileceğim Bir Model Olur Spor Modları Gayet Stabil Çalışıyor Açıkçası Akıllı Saatlerin Artık Hepsinde Aynı Özellikler Olduğu İçin Şu Alınır Şu Yüzden Demek Biraz Zor Oluyor Bu Modelde Mesela Suya Dayanıklılık Var
Bunu gördüm sizce bu nasıl veya direkt bahsettiğiniz modele mi yöneleyimAPPLE Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold Aluminium Case with Light Blush Sport Band - S/M Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold Aluminium Case with Light Blush Sport Band - S/M fiyatı ve özelliklerini incelemek içiwww.mediamarkt.com.tr
42mm Bir Saat Benim Dediğim ise 40mm Daha Küçük Oluşu Daha Rahat Etmenizi Sağlar Diye Düşünüyorum 44mm Seçeneği de Bulunuyor SE Nin Özellik Olarak İse Sizin Paylaştığınızın En Net Özelliği Kesinlikle Ekran Parlaklığı Olucaktır SE Nin Ekran Parlaklığı 1000 Nit Özellikle Yaz Günleri Güneş Altında Ekranını Görmekte Zorluk Yaşamanızı Sağlayabilir Onun Harici Bir Özelliği Çokta Ciddiye Alınmaya Değmez Sizin Attığınızın İse 42 Ve 46mm Seçenekleri Bulunuyor Geniş Ekran Saatlerinin Açıkçası Bir yere Vurma Açısından Daha Açık Hedef Olduğunu Düşündüğüm İçin 42mm ÖneririmAPPLE Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold Aluminium Case with Light Blush Sport Band - S/M Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold Aluminium Case with Light Blush Sport Band - S/M fiyatı ve özelliklerini incelemek içiwww.mediamarkt.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Bunu gördüm sizce bu nasıl veya direkt bahsettiğiniz modele mi yöneleyim
bi boka yaramıyo bence hiç bulaşma kanka 2 ay sorna sıkılıyosunİPhone 13 kullanıyorum spor yaparken güzel bir saat işimi görür diye düşündüm sizce hangi Apple Watchı almam gerekiyor Fazla bir bütçem yok
Benim işime yarıyor baya o yüzden lazımbi boka yaramıyo bence hiç bulaşma kanka 2 ay sorna sıkılıyosun