Türkçe pop, hiphop ve phonk tarzı genellikle ama her türden dinliyorum genel olarakNe tür müzik dinlersiniz?
Hocam teşekkür ederim ama kulak içi kullanmayı pel sevmiyorum malesefSpor için kulaküstü değilde kulakiçi tavsiye ederim, ter yapmaz. https://www.amazon.com.tr/dp/B0B9B5...e=380333&creativeASIN=B0B9B52B4L&linkCode=asn olabilir mesela. Ya da ANC li birşeyler bakabilirsin.
Jbl önermem ama çok istiyorsanız t650bt, onun dışında anker q10i fena değildir.Türkçe pop, hiphop ve phonk tarzı genellikle ama her türden dinliyorum genel olarak
O Zaman en iyi seçenek anker Q10İTürkçe pop, hiphop ve phonk tarzı genellikle ama her türden dinliyorum genel olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam teşekkür ederim ama kulak içi kullanmayı pel sevmiyorum malesef
O kulaklığa verecek bütçen varsa al bunu geç.Hocam teşekkür ederim ama kulak içi kullanmayı pel sevmiyorum malesef
1000tl daha çıkarsa bu daha mantıklı tabi.O kulaklığa verecek bütçen varsa al bunu geç.
Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.578,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anladım hocamBen genelde hiphop ve metal dinlerim ve jbl memnun etmedi, anker q10i daha performanslı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000tl daha çıkarsa bu daha mantıklı tabi.
Peki jbl ve anker arasında kalite farkı çok mu?Jbl önermem ama çok istiyorsanız t650bt, onun dışında anker q10i fena değildir.
Spor için kulaküstü değilde kulakiçi tavsiye ederim, ter yapmaz. https://www.amazon.com.tr/dp/B0B9B5...e=380333&creativeASIN=B0B9B52B4L&linkCode=asn olabilir mesela. Ya da ANC li birşeyler bakabilirsin.
Hocam terletmesi sıkıntı değilde jblin pedleri daha küçük ve şık duruyor ankerle arasında kalma sebebimde o aslındaİlla kulaküstü alacaksan Anker'den seç.
Ama sporda terletir haberin olsun. İlk 1 ay belki rahatsız olmazsın ama ileriki zamanlarda bıkma olasılığın var.
Evet çok.Peki jbl ve anker arasında kalite farkı çok mu?