Neler Yeni

Spor implanta zarar verir mi

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Benim dişimin alt damağında 2 implant kemiği var bu ay sonu dişleri takacak doktor. Ben karate box veya başka bir şeye gitsem sorun olur mu? İmplant sağlam mıdır yoksa bir vuruşla yamulma riski var mı? Not: implant cerrahi yöntemle yapıldı kesildi takıldı kapatıldı dikiş atıldı

• Üzgün
Reaksiyonlar: f0ze

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,690
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ben karate box veya başka bir şeye gitsem sorun olur mu?
Elbette olur sormanız yanlış. Normal kemiğe göre daha hassas olduğundan dikkatli olmanız lazım

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Benim dişimin alt damağında 2 implant kemiği var bu ay sonu dişleri takacak doktor. Ben karate box veya başka bir şeye gitsem sorun olur mu? İmplant sağlam mıdır yoksa bir vuruşla yamulma riski var mı? Not: implant cerrahi yöntemle yapıldı kesildi takıldı kapatıldı dikiş atıldı
Bunu bize değil, doktora sorman gerekiyor....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada geçmiş olsun.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki aradan yıllar geçtikten sonra örneğin 1-2 yıl sonra bu 2 ipmlant tam yerine oturunca katılsam bir sorun yapar mı? hasar yersem

Bura.K

80+ Silver
Doktora başvurman daha iyi olur. Ancak normal sporlar (basketbol falan filan) yapılabilir, ama karate box gibi sporlar için Doktorun danışmanlığı gerekiyor. Geçmiş olsun.

Omnissiah

80+ Bronze
implant takılana kadar gitme, takıldıktan bir süre sonra git ama ağzına çift taraflı dişlik tak. Benim ağzımda çürükler vardı muay thai yapıyordum darbe geliyordu ama dişlik olduğu için hasar almadı.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
implant takılana kadar gitme, takıldıktan bir süre sonra git ama ağzına çift taraflı dişlik tak. Benim ağzımda çürükler vardı muay thai yapıyordum darbe geliyordu ama dişlik olduğu için hasar almadı.
Eyvallah hocam sağolun

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ayçıl
Antrenör iyiyse durumu anlatarak sparring yapılabilir.Salondaki öğrenciler ile dövüşmemek en mantıklısı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,167
Üyeler
166,496
Son üye
Rayas1
Top Bottom