Spor implanta zarar verir mi

Koyun Shaun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,403
Benim dişimin alt damağında 2 implant kemiği var bu ay sonu dişleri takacak doktor. Ben karate box veya başka bir şeye gitsem sorun olur mu? İmplant sağlam mıdır yoksa bir vuruşla yamulma riski var mı? Not: implant cerrahi yöntemle yapıldı kesildi takıldı kapatıldı dikiş atıldı

• Üzgün
Reaksiyonlar: f0ze
Benim dişimin alt damağında 2 implant kemiği var bu ay sonu dişleri takacak doktor. Ben karate box veya başka bir şeye gitsem sorun olur mu? İmplant sağlam mıdır yoksa bir vuruşla yamulma riski var mı? Not: implant cerrahi yöntemle yapıldı kesildi takıldı kapatıldı dikiş atıldı
Bunu bize değil, doktora sorman gerekiyor....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada geçmiş olsun.

Peki aradan yıllar geçtikten sonra örneğin 1-2 yıl sonra bu 2 ipmlant tam yerine oturunca katılsam bir sorun yapar mı? hasar yersem

Doktora başvurman daha iyi olur. Ancak normal sporlar (basketbol falan filan) yapılabilir, ama karate box gibi sporlar için Doktorun danışmanlığı gerekiyor. Geçmiş olsun.

implant takılana kadar gitme, takıldıktan bir süre sonra git ama ağzına çift taraflı dişlik tak. Benim ağzımda çürükler vardı muay thai yapıyordum darbe geliyordu ama dişlik olduğu için hasar almadı.

implant takılana kadar gitme, takıldıktan bir süre sonra git ama ağzına çift taraflı dişlik tak. Benim ağzımda çürükler vardı muay thai yapıyordum darbe geliyordu ama dişlik olduğu için hasar almadı.
Eyvallah hocam sağolun

Geri