Bence mantıklı. Sonuçta istediğin meslek için en uygun lise spor lisesi.Arkadaşlar spor lisesine gitmek istiyorum sizce mantıklı mı?
Hayalim futbolcu olmak orda kendkmi gelmiştirmek istiyorum sizce mantıklı mı?
hayalinizin peşinden gidin olmazsa en azından denedim olamdı dersinizArkadaşlar spor lisesine gitmek istiyorum sizce mantıklı mı?
Liseye gideceğine göre?Yaş kaç
Liseye gidiceğine göre 25Yaş kaç
Liseye gideceğine göre?
Niyeki 6 da olabilir 8 de 7 deLiseye gidiceğine göre 25
Aynen katılıyorum. Meslek lisesi tercih etmeni öneririm.Türkiye'de hayalinin peşinden koşmak mantıklı mı sizce arkadaşlar? Üzülürsünüz.
Mantıklı hocam. Hayallerinin peşinden git. Diyelim ki hayalini gerçekleştirmedin. Belli bir spor alanında uzmanlaşmış olursan hem beden eğitimi öğretmeni olur hem de uzman olduğun alanda kurs verirsinArkadaşlar spor lisesine gitmek istiyorum sizce mantıklı mı?
Mantıklı kardeşim. Böyle diyerek hiç bir şey yapmadan oturursak olduğumuz yerde kalırız Ben hayallerimin peşinden koşuyorum ve baya bi yol da katettim ama daha çok yolum var . Lütfen bir şeyleri elestirmekle kalmayalım o şeyin üstüne gidelim. Milyonda 1 ihtmal de olsa o 1 ihtimal için çalışmalıyızTürkiye'de hayalinin peşinden koşmak mantıklı mı sizce arkadaşlar? Üzülürsünüz.