- Konu Sahibi Konu Sahibi
14Yaş kaç
14Yaş kaç
Peki futbol un iyi mi kurslara fln gidiyormusun
Evet sağ stoper oynuyorum kulübe gidiyorumPeki futbol un iyi mi kurslara fln gidiyormusun
O zaman bence saçma değil hani dedim heves filansa bence gitme diyecektimEvet sağ stoper oynuyorum kulübe gidiyorum
Kendimi daha çok geliştirmek için gidicem ve ortam falan güzel olurO zaman bence saçma değil hani dedim heves filansa bence gitme diyecektim
Amacın futbolcu olup sosyal ortam yapmak ise bu hevesinden vazgeç ama amacın futbolcu olup kariyer ise devam et.Kendimi daha çok geliştirmek için gidicem ve ortam falan güzel olur
Burda bunu soran adam hayalinin peşinden koşarken karşılaşacağı sorunları aşamaz. Zaten aşabiliyo olsaydı bunu sormazdı. Lafımdan alınmasın ona değil lafım, genel manada bu böyledir. Olumlu olmak elbet güzel ama biraz da gerçekçi bakmak lazım olaya. Gençken heves oluyor umut oluyor ilerde süper olacak vs. diye ama işte buradaki yaşam şartları ile sosyal medyada görünen veya yurt dışında, filmlerde görülen şartlar kesinlikle bambaşka. Daha emin adımlarla gitmek daha iyidir.Mantıklı hocam. Hayallerinin peşinden git. Diyelim ki hayalini gerçekleştirmedin. Belli bir spor alanında uzmanlaşmış olursan hem beden eğitimi öğretmeni olur hem de uzman olduğun alanda kurs verirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mantıklı kardeşim. Böyle diyerek hiç bir şey yapmadan oturursak olduğumuz yerde kalırız Ben hayallerimin peşinden koşuyorum ve baya bi yol da katettim ama daha çok yolum var . Lütfen bir şeyleri elestirmekle kalmayalım o şeyin üstüne gidelim. Milyonda 1 ihtmal de olsa o 1 ihtimal için çalışmalıyız
Amacım kariyer babam 4 yıldır çalışmıyor inşallah ilerde para kazanıp ailemi geçindirip hayırlı evlat olucam.Amacın futbolcu olup sosyal ortam yapmak ise bu hevesinden vazgeç ama amacın futbolcu olup kariyer ise devam et.
Türkiye şartların da anadolu lisesi okunmaz(şahsi fikrim ben anadolu lisesi çıkışlıyım)
Türkiye'de ilerde denedim en azından demenin bir yaşı var belli bir yaşı geçtikten sonra geri dönüşü çok zor olur.
Size tavsiyem gençlere meslek öğrenmeniz.İş yapacak meslekler hayallerin çoğu ilerde karnınızı doyurmadığını göreceksiniz.Ya afedersiniz o hayaliniz için gece gündüz eşşek gibi çalışacaksınız yada gerçeklere tutunup meslek sahibi olacaksınız.Bende hayallerimin peşinden gittim.Turizm sektöründe çalısıyorum.Malum şu dönemde pandemiden beri işsizim ve hayaller karın doyurmuyor.
Not:Meslek derken saçma sapan 4 yıllık üni bölümlerini demiyorum onlar meslek değil.Gidin usta olun birşeyler de işinizi doğru yapın üni mezunundan çok kazanırsınız.
"Diyelim ki gerçekleştiremedin .... " cümlesini bu sebepten kurdum reis. Yukarıda benim demek istediğim de buydu. tamam hayallerinin peşinden git. Fakat bir yandan da kendini sağlama al.Burda bunu soran adam hayalinin peşinden koşarken karşılaşacağı sorunları aşamaz. Zaten aşabiliyo olsaydı bunu sormazdı. Lafımdan alınmasın ona değil lafım, genel manada bu böyledir. Olumlu olmak elbet güzel ama biraz da gerçekçi bakmak lazım olaya. Gençken heves oluyor umut oluyor ilerde süper olacak vs. diye ama işte buradaki yaşam şartları ile sosyal medyada görünen veya yurt dışında, filmlerde görülen şartlar kesinlikle bambaşka. Daha emin adımlarla gitmek daha iyidir.
Futbolcu olmak istiyorsan tabi ki de çok mantıklı(Ama yetenekli değilsen hiç boşuna uğraşma)Arkadaşlar spor lisesine gitmek istiyorum sizce mantıklı mı?
Hayalim futbolcu olmak orda kendkmi gelmiştirmek istiyorum sizce mantıklı mı?
Sağ stoperim kulüpte oynuyorum. Hocalarım ve arkadaşlarım yeteneğimin olduğunu söylüyor. O yüzden spor lisesine gidip kendimi daha çok geliştirmek istiyorum bi yandan fizik açısından vs.Futbolcu olmak istiyorsan tabi ki de çok mantıklı(Ama yetenekli değilsen hiç boşuna uğraşma)