Psikolojik sorunların çoğunu geçirdiği söylenilebilir. Kendi açımdan da destekleyebilirim, yüksek MG ilaçlar kullanıyordum farklı sebeplerden dolayı. En ufagindan dikkat dağınıklığı için net şekilde ilaçlarını bıraktım.Teşekkür ederim hocam![]()
sonra aklına fareden bozma tavuğun 80 tl olduçu gelirSpor odaklanmak için çok iyidir brom. Vücudunun stresini azaltır, antrenmanın hakkını verdiğinde kas ağrısından çoğu şeyi unutursun
adınıza sevindim hocam inşallah banada fayda eder bayadır gitmiyorum sporaPsikolojik sorunların çoğunu geçirdiği söylenilebilir. Kendi açımdan da destekleyebilirim, yüksek MG ilaçlar kullanıyordum farklı sebeplerden dolayı. En ufagindan dikkat dağınıklığı için net şekilde ilaçlarını bıraktım.
oh teşekkür ederim hocam ya rahatladım dün kriz geçirdim sebepsiz yere nefes alamadım yaKız arkadaşım psikoloji mezunu ve şuan antrenmandayız ona sordum. Psikolojik sorunları krizler için çok iyi geliyor ded
Bana geldi Usta tavsiye ederim denemeniPsikolojik sıkıntılar geçiriyorum anksiyete krizi gibi spora gitsem azalırmı yada iyi gelirimi