Neler Yeni

Spor psikoloji kaygı panik atağa iyi gelirmi

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Psikolojik sıkıntılar geçiriyorum anksiyete krizi gibi spora gitsem azalırmı yada iyi gelirimi

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Spor odaklanmak için çok iyidir brom. Vücudunun stresini azaltır, antrenmanın hakkını verdiğinde kas ağrısından çoğu şeyi unutursun

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Teşekkür ederim hocam :D
Psikolojik sorunların çoğunu geçirdiği söylenilebilir. Kendi açımdan da destekleyebilirim, yüksek MG ilaçlar kullanıyordum farklı sebeplerden dolayı. En ufagindan dikkat dağınıklığı için net şekilde ilaçlarını bıraktım.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psikolojik sorunların çoğunu geçirdiği söylenilebilir. Kendi açımdan da destekleyebilirim, yüksek MG ilaçlar kullanıyordum farklı sebeplerden dolayı. En ufagindan dikkat dağınıklığı için net şekilde ilaçlarını bıraktım.
adınıza sevindim hocam inşallah banada fayda eder bayadır gitmiyorum spora

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Kız arkadaşım psikoloji mezunu ve şuan antrenmandayız ona sordum. Psikolojik sorunları krizler için çok iyi geliyor ded

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Kız arkadaşım psikoloji mezunu ve şuan antrenmandayız ona sordum. Psikolojik sorunları krizler için çok iyi geliyor ded
oh teşekkür ederim hocam ya rahatladım dün kriz geçirdim sebepsiz yere nefes alamadım ya

Techno08

80+ Gold
Sadece spor değil herhangi bir uğraş bile bu sıkıntıları giderebilir, maksat beynini kandırmak herhangi bir uğraşla

Top Bottom