Neler Yeni

Spora Başladıktan Sonra İştahım Uçtu Gitti! Normal mi?

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Muhammed
Arkadaşlar, 1.5 yıldır aktif olarak vücut geliştirme yapıyorum ve 1 yıldır iştahım absürt seviyede arttı. Bu durumun sporla doğrudan bir bağlantısı var mı bilmiyorum. Tüm çalışmalarım bilimsel temelli. Her antremanımda İntensity maksimumda. Progressive overload, train to failure, full range of motion, mekanik gerilim, yüksek eşikli fiberlere ulaşma, hipertrofi, one rep max gibi tüm prensipleri programıma uyguluyorum.

Bu yüzden mi sürekli aç hissediyorum, bilmiyorum. Konuyla ilgili araştırmalar yaptım, bazı hocalar "Protein ağırlıklı beslenin, 5 yumurta yiyip hâlâ aç olan adam görmedim ben" diyor. Hocam, ben 10 yumurta yiyorum, üstüne salata, tavuk, sucuk ne varsa devam edebiliyorum. Öyle 5 yumurtayla falan doymuyorum.

Arkadaşlarla yemeğe gittiğimizde "Ben sağlam yiyiciyim" diyen arkadaşım 2 lahmacun söylüyor, 1.5’unu yiyip tıkanıyor. Ben kendi söylediğim 6 lahmacunu bitirdikten sonra onun yarım kalanını da yiyorum.

Siz de böyle bir iştah artışı yaşadınız mı? Normal mi yoksa bir sıkıntı mı var?

yusuf451

80+
normaldir vücut büyüyünce kalori ve besin ihtiyacı da artıyor aşırı ileri giderseniz yağlanırsınız onun da üstü morbit obezite kendi deneyimim

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,992
İsim
Mert Metshi
bende ayni sekildeyim surekli yemek yiyorum gece yiyip uyuyorum sabah uyandigimda acliktan midem yaniyor dayanamiyorum

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende ayni sekildeyim surekli yemek yiyorum gece yiyip uyuyorum sabah uyandigimda acliktan midem yaniyor dayanamiyorum
normaldir vücut büyüyünce kalori ve besin ihtiyacı da artıyor aşırı ileri giderseniz yağlanırsınız onun da üstü morbit obezite kendi deneyimim
Arkadaşlar deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yalnız olmadığımı öğrenmek çok iyi geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,172
Üyeler
168,253
Son üye
jombo
Top Bottom