Neler Yeni

Spora başlayacağım birkaç sorum var

Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
Merhaba, 161 boyunda 55 kilo birisiyim bilenler bilir büyüme hormonu eksikliğim var o yüzden baya bi kısayım ama uzayacağım insallah neyse konuya geri dönelim fiziğimin iyi olduğunu düşünüyorum tamam boyum kısa ama vücüdumdaki yağ oranı az göğüs triceps bacak kaslarım felan bellli yani calisthenics yapmak istiyorum önce nereden başlamalıyım? Spor çantamda neler olmalı? Takviye almalı mıyım? Gibi sorularım var. Eklemek istediğiniz şunu da yap dediğiniz felan varsa beklerim şimdiden teşekkür ederim iyi aksamlar
1730920060259.png

Son düzenleme:

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Mert
calisthenics yapma ağırlık kaldır takviye almana gerek yok iyi beslen yeter

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Görkem çetinkaya
Merhaba, 161 boyunda 55 kilo birisiyim bilenler bilir büyüme hormonu eksikliğim var o yüzden baya bi koşayım ama uzayacağım insallah neyse konuya geri dönelim fiziğimin iyi olduğunu düşünüyorum tamam boyum kısa ama vücüdumdaki yağ oranı az göğüs triceps bacak kaslarım felan bellli yani calisthenics yapmak istiyorum önce nereden başlamalıyım? Spor çantamda neler olmalı? Takviye almalı mıyım? Gibi sorularım var. Eklemek istediğiniz şunu da yap dediğiniz felan varsa beklerim şimdiden teşekkür ederim iyi aksamlar Alıntıyı görüntüle
Boyun belirli bir yas sonrasi uzamayacaktir. 18 19 yasina geldiysen yavastan durur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adam calistenis yapmak istiyorum diyo sen calistenis oynama diyosun
hocam arkadaş sanırım calisthenicsle başlama demek istedi yani ben öyle anladım sizce nasıl başlamalıyım ilk 2-3 ay full body çalışma fikri de var aklımda

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İlk 1 ay full bady sonra split yapabilirsin ama beslenme yoksa antrenman seni geliştirmez benim gibi olursun kalırsın öyle beslenme olmadan bu iş olmuyor kardeşim net tavsiyem bu olur sana sağlam besleneceksin protein ağırlıklı makro ve mikro hesabı yapacaksın ağırlık antrenmanı kolay iş bundan sonra

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Yiğit Yenigün
Merhaba, 161 boyunda 55 kilo birisiyim bilenler bilir büyüme hormonu eksikliğim var o yüzden baya bi kısayım ama uzayacağım insallah neyse konuya geri dönelim fiziğimin iyi olduğunu düşünüyorum tamam boyum kısa ama vücüdumdaki yağ oranı az göğüs triceps bacak kaslarım felan bellli yani calisthenics yapmak istiyorum önce nereden başlamalıyım? Spor çantamda neler olmalı? Takviye almalı mıyım? Gibi sorularım var. Eklemek istediğiniz şunu da yap dediğiniz felan varsa beklerim şimdiden teşekkür ederim iyi aksamlar Alıntıyı görüntüle
Min ilk 5-6 ay protein tozu bile alma ilk başlarda kendi gözüne çarpan bir gelişimini olucak eminimki hoşuna gidecek ve devam etmek için hevesini arttıracak ama bir süreden sonra tıkandığın bi yer olucak ordan itibaren suplemment kullanılabilir
İlk 1 ay full bady sonra split yapabilirsin ama beslenme yoksa antrenman seni geliştirmez benim gibi olursun kalırsın öyle beslenme olmadan bu iş olmuyor kardeşim net tavsiyem bu olur sana sağlam besleneceksin protein ağırlıklı makro ve mikro hesabı yapacaksın ağırlık antrenmanı kolay iş bundan sonra
Baya bi katılıyorum beslenmene gerçekten önem ver hesabını yap ama dediğim gibi başlarda bu kadar kasma 1-2 ay yap zaten sıfır biri olduğun için başlarda hiç bir şey yapmadanda + oluyor ama birazcık geliştikten sonra iyice hesaplarını yap düzenini koru gerisi gelir

1-2 Sorunada cevap vereyim
Düşündüğün gibi başlarda Full Body çok daha iyi olur fikrimce
Çantana ne koyucağına gelirsek gidiceğin yere göre değişir ama genel olarak Havlu,Su, aslında bu kadar varsa kulaklık bitti aklıma bişe gelmedi
ve bence iyi bir gym buddy bulman işine gelir ben diyim

SEN SADECE....
1731018760948.png

SÜRECE GÜVEN

Top Bottom